Artikel top billede

TDC Net sænker grossist-priserne med 17 procent

TDC Net sænker priserne for engros-adgangen til selskabets fibernetværk markant for at få fuld udnyttelse af infrastrukturen.

TDC Net skruer markant ned for den pris, som serviceproviderne skal betale for at anvende selskabets infrastruktur.

CCO Robert Dogonowski siger til ITWatch at prissænkningen på 17 procent sker, fordi TDC Net ønsker at få mere ud af selskabets infrastruktur.

“Vi gør det af kommercielle hensyn, for at få mere ud af vores infrastruktur. Vi gør det for at forbrugerne får mere ud af fiberen, at de får mere ud af hastigheden og kvaliteten. Vi investerer kraftigt i fiber og det her er nyt, for vi da også have så meget ud af fiberen som overhovedet muligt. Derfor sætter vi prisen ned for at få flere til at bruge det,” siger han.

I København og Nordsjælland sænkes grossistprisen for 1.000 Mbit/s fra 157 kroner til 130 kroner om måneden. I resten af landet sænkes den fra 217 kroner til 180 kroner om måneden.

TDC Nets infrastruktur anvendes af blandt andre Fastspeed, Fullrate, Telmore, YouSee og andre service-providere, der lejer sig ind påd en.

Robert Dogonowski peger på, at han forventer, at de sænkede priser også kommer slutkunderne til gavn.

TDC Net er TDC's netværksselskab, der håndterer alle netværksområderne som Dansk Kabel TV, it-drift, indkøb, logistik, netværk, wholesale og alle TDC's teknikere.

Læs også:

TDC’s store netværks-selskab skal have nyt navn blot seks måneder efter seneste navngivning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Stort dansk gennembrud i kvanteforskningen: Kan bane vejen for bedre kryptering og beskyttelse mod cyberangreb
Et gennembrud på Københavns Universitet kan skabe forbedrede muligheder for at udvikle nye kvantekryptografiske løsninger, der kan styrke datasikkerheden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.