Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Data Respons står til at blive solgt for 3,7 milliarder kroner

Den norske virksomhed Data Respons er ved at blive solgt til fransk konkurrent, til en værdi på 3,7 milliarder norske kroner.

It-virksomheden Data Respons, der beskæftiger 10 medarbejdere i Danmark, står til at blive solgt.

Det er den franske it-gigant Akka Technologies, der har lagt et bud på den norkse it-virksomhed, på en værdi af 3,7 milliarder norske kroner, eller hvad der svarer til 2,7 milliarder danske kroner.

Det skriver Digi.no.

Læs også: Stor-investor køber op i SimCorp - ejer nu aktier for mere end tre milliarder kroner: Aktiekursen steget 64 procent siden nytår

Data Response begår sig blandt andet inden for IoT-enheder, 5G og kunstig intelligens. Det er netop de områder, som den franske konsulentvirksomhed tilsyneladende er interesseret i at få fingrene i.

"Styrken ved denne aftale er at begge selskaber deler de samme værdier og en fælles vision," lyder det ifølge det norske medie fra Akkas administrerende direktør Mauro Ricci.

Data Respons' danske afdeling holder til i Herlev uden for København, hvor selskabet har 10 medarbejdere siddende.

Læs også: Slagsmålet om ejerskabet af Just Eat kører løs: Ledelsen afviser nyt forsøg på fjendtlig overtagelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere