Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen) (Foto: Computerworld.dk)

Dell tæt på at sælge sikkerhedsfirma for 14 milliarder kroner

Et salg af RSA Security, der i dag er ejet af Dell, nærmer sig. Ifølge et amerikansk medie kan salget allerede blive offentliggjort senere i dag.

Dell Technology nærmer sig et salg af cyber-sikkerhedsfirmaet RSA Security for et beløb på to milliarder dollar, hvilket svarer til knap 14 milliarder kroner.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie Wall Street Journal.

Det er angiveligt investeringsselskabet STG Partners, der er den potentielle køber, og i følge Wall Street Journal er forhandlingerne så fremskredne, at handlen allerede kan blive offentliggjort senere i dag, tirsdag.

Var en del af EMC

RSA Security blev i 2006 opkøbt af EMC for 2,1 milliarder dollar, og selskabet kom på Dells hænder 10 år senere, da Dell opkøbte EMC.

Der har længe floreret rygter om, at et salg af RSA Security var på vej. Computerworld i november 2019, at Dell var ved sondere terrænet for et salg.

På daværende tidspunktet skrev Bloomberg, at Dell ikke skulle forvente at få mere end én milliard dollar for selskabet.

Det menes at RSA Security i dag har 30.000 kunder.

Læs også: [url= https://www.computerworld.dk/art/249832/dell-overvejer-milliardsalg-af-forretningsenhed-forventer-pris-paa-seks-milliarder-kroner] Dell overvejer milliardsalg af forretningsenhed: Forventer pris på seks milliarder kroner[/url]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere