Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen) (Foto: Computerworld.dk)

Dell tæt på at sælge sikkerhedsfirma for 14 milliarder kroner

Et salg af RSA Security, der i dag er ejet af Dell, nærmer sig. Ifølge et amerikansk medie kan salget allerede blive offentliggjort senere i dag.

Dell Technology nærmer sig et salg af cyber-sikkerhedsfirmaet RSA Security for et beløb på to milliarder dollar, hvilket svarer til knap 14 milliarder kroner.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie Wall Street Journal.

Det er angiveligt investeringsselskabet STG Partners, der er den potentielle køber, og i følge Wall Street Journal er forhandlingerne så fremskredne, at handlen allerede kan blive offentliggjort senere i dag, tirsdag.

Var en del af EMC

RSA Security blev i 2006 opkøbt af EMC for 2,1 milliarder dollar, og selskabet kom på Dells hænder 10 år senere, da Dell opkøbte EMC.

Der har længe floreret rygter om, at et salg af RSA Security var på vej. Computerworld i november 2019, at Dell var ved sondere terrænet for et salg.

På daværende tidspunktet skrev Bloomberg, at Dell ikke skulle forvente at få mere end én milliard dollar for selskabet.

Det menes at RSA Security i dag har 30.000 kunder.

Læs også: [url= https://www.computerworld.dk/art/249832/dell-overvejer-milliardsalg-af-forretningsenhed-forventer-pris-paa-seks-milliarder-kroner] Dell overvejer milliardsalg af forretningsenhed: Forventer pris på seks milliarder kroner[/url]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere