Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dell tæt på at sælge sikkerhedsfirma for 14 milliarder kroner

Et salg af RSA Security, der i dag er ejet af Dell, nærmer sig. Ifølge et amerikansk medie kan salget allerede blive offentliggjort senere i dag.

Dell Technology nærmer sig et salg af cyber-sikkerhedsfirmaet RSA Security for et beløb på to milliarder dollar, hvilket svarer til knap 14 milliarder kroner.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie Wall Street Journal.

Det er angiveligt investeringsselskabet STG Partners, der er den potentielle køber, og i følge Wall Street Journal er forhandlingerne så fremskredne, at handlen allerede kan blive offentliggjort senere i dag, tirsdag.

Var en del af EMC

RSA Security blev i 2006 opkøbt af EMC for 2,1 milliarder dollar, og selskabet kom på Dells hænder 10 år senere, da Dell opkøbte EMC.

Der har længe floreret rygter om, at et salg af RSA Security var på vej. Computerworld i november 2019, at Dell var ved sondere terrænet for et salg.

På daværende tidspunktet skrev Bloomberg, at Dell ikke skulle forvente at få mere end én milliard dollar for selskabet.

Det menes at RSA Security i dag har 30.000 kunder.

Læs også: [url= https://www.computerworld.dk/art/249832/dell-overvejer-milliardsalg-af-forretningsenhed-forventer-pris-paa-seks-milliarder-kroner] Dell overvejer milliardsalg af forretningsenhed: Forventer pris på seks milliarder kroner[/url]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere