Artikel top billede

Google-topchef Sundar Pichai vil holde tusindvis af ansatte hjemme til tidligst 1. juni

Google vil allertidligst lade de hjemsendte ansatte begynde at vende gradvist tilbage til kontorerne 1. juni. Og det kommer til at ske langsomt og forskudt.

Allertidligst om en måned vil Googles moderselskab, Alhabet, begynde at lade tusindvis af medarbejdere vende tilbage til kontorerne - og det kommer i givet fald til at ske langsomt, trinvist og forskudt.

Sådan lyder det fra topchef Sundar Pichai i en mail til samtlige selskabets medarbejdere.

Her skriver han, at en tilbagevending til arbejdspladserne vil ske gradvist - men at der ikke kommer til at ske noget før tidligst 1. juni.

“Ikke alle vil vende tilbage samtidig til hvert site. Der bliver ikke tale om nogen ‘one-size-fits-all’-tilgang, og den specifikke vejledning vil komme til at variere fra sted til sted,” skriver han.

Google og Alphabet var blandt de allerførste store selskaber i USA, som trak i nødbremsen og sendte alle medarbejderne hjem for at arbejde hjemmefra.

Det skete allerede i begyndelsen af marts, og det kan du læse mere om her: Google vil have 100.000 amerikanske medarbejdere til at blive hjemme på grund af corona-virus

Sundar Pichai skriver til medarbejderne, at ‘han ved,’ at mange af de ansatte har spørgsmål om, hvordan fremtidens scenarier ser ud for det store selskab.

Han skriver, at han ikke har nogen specifik dato for, hvornår Google er helt tilbage på kontorerne.

Læs også:

Ansatte 20.000 personer i 2019: Nu indfører Google næsten ansættelsesstop
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere