Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Google)

Google-topchef Sundar Pichai vil holde tusindvis af ansatte hjemme til tidligst 1. juni

Google vil allertidligst lade de hjemsendte ansatte begynde at vende gradvist tilbage til kontorerne 1. juni. Og det kommer til at ske langsomt og forskudt.

Allertidligst om en måned vil Googles moderselskab, Alhabet, begynde at lade tusindvis af medarbejdere vende tilbage til kontorerne - og det kommer i givet fald til at ske langsomt, trinvist og forskudt.

Sådan lyder det fra topchef Sundar Pichai i en mail til samtlige selskabets medarbejdere.

Her skriver han, at en tilbagevending til arbejdspladserne vil ske gradvist - men at der ikke kommer til at ske noget før tidligst 1. juni.

“Ikke alle vil vende tilbage samtidig til hvert site. Der bliver ikke tale om nogen ‘one-size-fits-all’-tilgang, og den specifikke vejledning vil komme til at variere fra sted til sted,” skriver han.

Google og Alphabet var blandt de allerførste store selskaber i USA, som trak i nødbremsen og sendte alle medarbejderne hjem for at arbejde hjemmefra.

Det skete allerede i begyndelsen af marts, og det kan du læse mere om her: Google vil have 100.000 amerikanske medarbejdere til at blive hjemme på grund af corona-virus

Sundar Pichai skriver til medarbejderne, at ‘han ved,’ at mange af de ansatte har spørgsmål om, hvordan fremtidens scenarier ser ud for det store selskab.

Han skriver, at han ikke har nogen specifik dato for, hvornår Google er helt tilbage på kontorerne.

Læs også:

Ansatte 20.000 personer i 2019: Nu indfører Google næsten ansættelsesstop
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere