Artikel top billede

Google-topchef Sundar Pichai vil holde tusindvis af ansatte hjemme til tidligst 1. juni

Google vil allertidligst lade de hjemsendte ansatte begynde at vende gradvist tilbage til kontorerne 1. juni. Og det kommer til at ske langsomt og forskudt.

Allertidligst om en måned vil Googles moderselskab, Alhabet, begynde at lade tusindvis af medarbejdere vende tilbage til kontorerne - og det kommer i givet fald til at ske langsomt, trinvist og forskudt.

Sådan lyder det fra topchef Sundar Pichai i en mail til samtlige selskabets medarbejdere.

Her skriver han, at en tilbagevending til arbejdspladserne vil ske gradvist - men at der ikke kommer til at ske noget før tidligst 1. juni.

“Ikke alle vil vende tilbage samtidig til hvert site. Der bliver ikke tale om nogen ‘one-size-fits-all’-tilgang, og den specifikke vejledning vil komme til at variere fra sted til sted,” skriver han.

Google og Alphabet var blandt de allerførste store selskaber i USA, som trak i nødbremsen og sendte alle medarbejderne hjem for at arbejde hjemmefra.

Det skete allerede i begyndelsen af marts, og det kan du læse mere om her: Google vil have 100.000 amerikanske medarbejdere til at blive hjemme på grund af corona-virus

Sundar Pichai skriver til medarbejderne, at ‘han ved,’ at mange af de ansatte har spørgsmål om, hvordan fremtidens scenarier ser ud for det store selskab.

Han skriver, at han ikke har nogen specifik dato for, hvornår Google er helt tilbage på kontorerne.

Læs også:

Ansatte 20.000 personer i 2019: Nu indfører Google næsten ansættelsesstop
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere