Google-topchef Sundar Pichai vil holde tusindvis af ansatte hjemme til tidligst 1. juni

Google vil allertidligst lade de hjemsendte ansatte begynde at vende gradvist tilbage til kontorerne 1. juni. Og det kommer til at ske langsomt og forskudt.

Allertidligst om en måned vil Googles moderselskab, Alhabet, begynde at lade tusindvis af medarbejdere vende tilbage til kontorerne - og det kommer i givet fald til at ske langsomt, trinvist og forskudt.

Sådan lyder det fra topchef Sundar Pichai i en mail til samtlige selskabets medarbejdere.

Her skriver han, at en tilbagevending til arbejdspladserne vil ske gradvist - men at der ikke kommer til at ske noget før tidligst 1. juni.

“Ikke alle vil vende tilbage samtidig til hvert site. Der bliver ikke tale om nogen ‘one-size-fits-all’-tilgang, og den specifikke vejledning vil komme til at variere fra sted til sted,” skriver han.

Google og Alphabet var blandt de allerførste store selskaber i USA, som trak i nødbremsen og sendte alle medarbejderne hjem for at arbejde hjemmefra.

Det skete allerede i begyndelsen af marts, og det kan du læse mere om her: Google vil have 100.000 amerikanske medarbejdere til at blive hjemme på grund af corona-virus

Sundar Pichai skriver til medarbejderne, at ‘han ved,’ at mange af de ansatte har spørgsmål om, hvordan fremtidens scenarier ser ud for det store selskab.

Han skriver, at han ikke har nogen specifik dato for, hvornår Google er helt tilbage på kontorerne.

Læs også:

Ansatte 20.000 personer i 2019: Nu indfører Google næsten ansættelsesstop
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.