Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Facebook Danmark tredobler resultatet på ét år

Det danske Facebook-datterselsab lander et overskud på bundlinjen på 18 millioner kroner. Det er tre gange så meget som året før.

Facebooks danske datterselskab tredobler overskuddet på bundlinjen i det seneste årsregnskab.

Dermed ender resultatet for Facebook Danmark på 18 millioner kroner for 2019 sammenlignet med 5,5 millioner sidste år.

Det er kun anden gang Facebooks danske datterselskab aflægger regnskab, men indtil videre har det altså været en særdeles god forretning at være til stede i Danmark.

På toplinjen er indtægten også øget markant, og lander på 51,6 millioner kroner for hele sidste år. året før lød det på 22,1 millioner.

Læs også: Facebooks omsætning vokser med 'blot' 25 procent - aktiekurs styrtdykker

Det er kun det andet regnskab, som Facebooks danske selskab aflægger.

Ifølge CVR-registeret har Facebook Danmark ansat omkring 10 medarbejdere siden begyndelsen af 2018.

Det danske regnskab ligger dermed på linje med resten af virksomheden. I januar fremlagde Facebooks amerikanske moderselskab regnskab, der viste en stigende brugerantal og en stigning i omsætningen på syv procent.

Læs også: Her er de vigtigste punkter i afhøring af topcheferne for Facebook, Apple, Amazon og Google: Følg med live om få timer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere