Artikel top billede

Facebook Danmark tredobler resultatet på ét år

Det danske Facebook-datterselsab lander et overskud på bundlinjen på 18 millioner kroner. Det er tre gange så meget som året før.

Facebooks danske datterselskab tredobler overskuddet på bundlinjen i det seneste årsregnskab.

Dermed ender resultatet for Facebook Danmark på 18 millioner kroner for 2019 sammenlignet med 5,5 millioner sidste år.

Det er kun anden gang Facebooks danske datterselskab aflægger regnskab, men indtil videre har det altså været en særdeles god forretning at være til stede i Danmark.

På toplinjen er indtægten også øget markant, og lander på 51,6 millioner kroner for hele sidste år. året før lød det på 22,1 millioner.

Læs også: Facebooks omsætning vokser med 'blot' 25 procent - aktiekurs styrtdykker

Det er kun det andet regnskab, som Facebooks danske selskab aflægger.

Ifølge CVR-registeret har Facebook Danmark ansat omkring 10 medarbejdere siden begyndelsen af 2018.

Det danske regnskab ligger dermed på linje med resten af virksomheden. I januar fremlagde Facebooks amerikanske moderselskab regnskab, der viste en stigende brugerantal og en stigning i omsætningen på syv procent.

Læs også: Her er de vigtigste punkter i afhøring af topcheferne for Facebook, Apple, Amazon og Google: Følg med live om få timer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere