Eric Landeau (tv) og Ulrik Stig Hansen (th) har sammen stiftet AI-virksomheden Cord, der er blevet optaget i det verdensberømte Y Combinator.

30-årig dansker bliver del af verdensberømt iværksætter-program: Startup skal revolutionere kunstig intelligens

Danske Ulrik Stig Hansen fra Roskilde har sammen med sin amerikanske kompagnon fået en af de eftertragtede pladser i det prestigefyldte program Y Combinater. Her er historien om deres idé, der skal revolutionere arbejdet med kunstig intelligens.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Læs historien bag Ulrik Stig Hansens vej til en plads hos Y Combinator
  • Hvordan han blev optaget i programmet sammen med sin amerikanske kompagnon
  • Hvad idéen bag AI-virksomheden Cord er
  • Ulrik Stig Hansens mening om kunstig intelliges i Danmark
1.856
9:30 min
Den verdensberømte iværksætter-skole Y Combinator i Silicon Valley får i år deltagelse af den 30-årige dansker Ulrik Stig Hansen fra Roskilde.

Det siges, at kun lidt over en procent af de virksomheder, der søger om optagelse på det tre måneder lange accelerationsforløb, bliver optaget.

Men Ulrik Stig Hansen har nu fået en af de eftertragtede pladser med virksomhed Cord, som han har stiftet med sin amerikanske kompagnon, Eric Landau.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 295kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 2.195 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
IBM vinder millionaftale om nyt toldsystem
Skatteforvaltningen har tegnet en tiårig kontrakt IBM om levering af det sidste it-system til i en omfattende systemudskiftning i toldsystemerne og som først forventes afsluttet i 2025. Se alle detaljerne her.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.