Artikel top billede

Huaweis tidligere mobilbrand Honor indgår aftaler med amerikanske chip-producenter

Mobilselskabet Honor, der i 2020 blev udskilt fra Huawei, har indgået en række aftaler med amerikanske producenter og leverandører.

Huaweis tidligere datterselskab, mobilbrandet Honor, har indgået aftaler med en række amerikanske leverandører, herunder chip-producenterne Intel og Qualcomm.

Det skriver Reuters.

Honor har også indgået sine egne aftaler med AMD, Microsoft, Samsung og Sony, lyder det fra en direktør i Honor.

I 2020 solgte Huawei hele den Honor-forretning på grund af de amerikanske sanktioner mod selskabet.

Huawei forklarede, at selskabet blandt andet havde haft problemer med at få adgang til "tekniske elementer", der er afgørende for selskabets forretning.

Køberen af Honor er et konsortium ved navn Shenzhen Zhixin New Information Technology, og det består af mere end 30 forskellige virksomheder, som er en del af leverandører og forhandlere fra selskabets egen værdikæde.

Det kan du læse mere om her: Amerikanske sanktioner presser Huawei til salg af kæmpe mobil-brand: Skal sikre leverandørers overlevelse

Honor-brandet blev skabt af Huawei, der ønskede at skabe et brand som via lavere priser vil kunne kapre et yngre kundesegment, som blandt andet OnePlus har haft stor succes med at appellere til.

Selskabets strategi er dog nu at bevæge sig højere op i markedet og ekspandere til udlandet, lyder det.

Honor sendte 13,3 millioner telefoner afsted i tredje kvartal 2020, hvilket udgør lidt over en fjerdedel af Huaweis samlede forsendelser, ifølge virksomheden Canalys, skriver Reuters.

Læs også: Tendenser for smartphone-markedet 2021: Huawei bliver den store taber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere