Artikel top billede

Huaweis tidligere mobilbrand Honor indgår aftaler med amerikanske chip-producenter

Mobilselskabet Honor, der i 2020 blev udskilt fra Huawei, har indgået en række aftaler med amerikanske producenter og leverandører.

Huaweis tidligere datterselskab, mobilbrandet Honor, har indgået aftaler med en række amerikanske leverandører, herunder chip-producenterne Intel og Qualcomm.

Det skriver Reuters.

Honor har også indgået sine egne aftaler med AMD, Microsoft, Samsung og Sony, lyder det fra en direktør i Honor.

I 2020 solgte Huawei hele den Honor-forretning på grund af de amerikanske sanktioner mod selskabet.

Huawei forklarede, at selskabet blandt andet havde haft problemer med at få adgang til "tekniske elementer", der er afgørende for selskabets forretning.

Køberen af Honor er et konsortium ved navn Shenzhen Zhixin New Information Technology, og det består af mere end 30 forskellige virksomheder, som er en del af leverandører og forhandlere fra selskabets egen værdikæde.

Det kan du læse mere om her: Amerikanske sanktioner presser Huawei til salg af kæmpe mobil-brand: Skal sikre leverandørers overlevelse

Honor-brandet blev skabt af Huawei, der ønskede at skabe et brand som via lavere priser vil kunne kapre et yngre kundesegment, som blandt andet OnePlus har haft stor succes med at appellere til.

Selskabets strategi er dog nu at bevæge sig højere op i markedet og ekspandere til udlandet, lyder det.

Honor sendte 13,3 millioner telefoner afsted i tredje kvartal 2020, hvilket udgør lidt over en fjerdedel af Huaweis samlede forsendelser, ifølge virksomheden Canalys, skriver Reuters.

Læs også: Tendenser for smartphone-markedet 2021: Huawei bliver den store taber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere