Artikel top billede

Stor rift om om salgbare it-selskaber: Både kapitalfonde og pengestærke it-selskaber vil være med

Både it-selskaber og kapitalfonde står på spring for at købe de attraktive it-selskaber i markedet. Det er med til at presse priserne i vejret.

Der er rift om de attraktive it-selskaber i markedet lige nu, hvor både de større og pengestærke it-selskaber og kapitalfondene er ivrige efter at investere.

De opkøbsivrige it-selskaber Visma og Trifork melder enstemmigt til ITWatch om et glohedt opkøbsmarked lige nu, hvor der er konkurrence om selskaberne.

Visma har inden for de seneste dag annonceret hele to opkøb af it-selskaber - i begge tilfælde i Aarhus, hvor Visma har købt IT Minds og Temponizer.

Det kan du læse mere om her: Visma køber dansk softwarevirksomhed: Andet opkøb af aarhusiansk selskab på under et døgn

Visma har i flere været et af de mest opkøbsivrige selskaber på det danske marked, hvor selskabet har investeret i en række selskaber, herunder Ditmer, Kapacity, e-conomic, CO3 og mange andre.

Direktør for Visma Custom Solutions i Danmark, Lars Berthelsen, siger til ITWatch, at selskabet ofte er i konkurrence med en kapitalfond, når det indleder dialogen med et interessant selskab.

“Det er et varmt marked, og vi oplever konkurrence om selskaberne,” siger han.

Læs også:

Derfor samler Visma fem jyske selskaber i Aarhus: "Jeg forventer, at der vil komme flere opkøb i det jyske"

Visma overtager det aarhusianske konsulenthus Ditmer - vil styrke sin position i det jyske

Vismas samlede danske indtjening buldrer i vejret: Steget med 166 procent på et år - her kommer pengene fra

Trifork scorer 600 millioner kroner på salg af dansk it-firma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.