Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Stor rift om om salgbare it-selskaber: Både kapitalfonde og pengestærke it-selskaber vil være med

Både it-selskaber og kapitalfonde står på spring for at købe de attraktive it-selskaber i markedet. Det er med til at presse priserne i vejret.

Der er rift om de attraktive it-selskaber i markedet lige nu, hvor både de større og pengestærke it-selskaber og kapitalfondene er ivrige efter at investere.

De opkøbsivrige it-selskaber Visma og Trifork melder enstemmigt til ITWatch om et glohedt opkøbsmarked lige nu, hvor der er konkurrence om selskaberne.

Visma har inden for de seneste dag annonceret hele to opkøb af it-selskaber - i begge tilfælde i Aarhus, hvor Visma har købt IT Minds og Temponizer.

Det kan du læse mere om her: Visma køber dansk softwarevirksomhed: Andet opkøb af aarhusiansk selskab på under et døgn

Visma har i flere været et af de mest opkøbsivrige selskaber på det danske marked, hvor selskabet har investeret i en række selskaber, herunder Ditmer, Kapacity, e-conomic, CO3 og mange andre.

Direktør for Visma Custom Solutions i Danmark, Lars Berthelsen, siger til ITWatch, at selskabet ofte er i konkurrence med en kapitalfond, når det indleder dialogen med et interessant selskab.

“Det er et varmt marked, og vi oplever konkurrence om selskaberne,” siger han.

Læs også:

Derfor samler Visma fem jyske selskaber i Aarhus: "Jeg forventer, at der vil komme flere opkøb i det jyske"

Visma overtager det aarhusianske konsulenthus Ditmer - vil styrke sin position i det jyske

Vismas samlede danske indtjening buldrer i vejret: Steget med 166 procent på et år - her kommer pengene fra

Trifork scorer 600 millioner kroner på salg af dansk it-firma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere