Artikel top billede

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Interview: Ifølge André Rogaczewski stiller Netcompany sig på øretævernes holdeplads, når selskabet vælger at udvikle smittestop-apps og coronapas. Alligevel vælger selskabet at gøre det, og det er ikke på grund af pengene, bedyrer han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på hvorfor Netcompany har valgt at byde ind på at udvikle den danske smittestop-app og coronapasset
  • Få svaret på hvorfor André Rogaczewski mener, at det er øretævernes holdeplads at udvikle coronapasset og Smittestop-appen
  • Det er intet positivt at sige om coronakrisen, siger André Rogaczewski. Alligevel ser han også muligheder i den - bliv klogere på hvilke
643
3:15 min
Sidste år fik Netcompany opgaven om at udvikle den danske Smittestop-app, og i år har Netcompany sammen med Trifork desuden vundet udbuddet om at udvikle det kommende digitale coronapas.

Prisen for den førstnævnte app løb op i 35 millioner kroner alene i 2020, mens prisen for det sidstnævnte apps ventes at ramme 17,3 millioner kroner ved lanceringen i slutningen af maj.

Alligevel mener Netcompanys topchef og stifter André Rogaczewski ikke, at Netcompany eller andre it-virksomheder skal byde ind på denne type opgaver alene på grund af hensyn til bundlinjen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Gigabit dropper navnet - nu skal selskabet hedde Wizer: Og det er der særlige grunde til, fortæller direktør Claus Østergaard Olesen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor gik det galt: Her er grunden til at det nye coronapas har været ramt af tre nedbrud på en uge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Kyhn stopper som CIO hos Nemlig.com

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Jeg har aldrig set en person have så stor indflydelse på et aktivs værdi, som Elon Musk har med et enkelt tweet”


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.