Artikel top billede

Her er VMwares nye CEO: Kommer til at stå i spidsen for selskabet i en kritisk tid

VMware har fundet sin nye CEO, som skal afløse topchef Pat Gelsinger, som i januar skiftede til Intel.

Mægtige VMwares nye topchef hedder fra juni Raghu Raghuram.

Han tiltræder om få uger som CEO for selskabet, der i januar måtte vinke farvel til CEO Pat Gelsinger, som rendte af pladsen til fordel for stillingen som CEO for Intel.

Det kan du læse mere om her: VMwares mangeårige topchef siger farvel og tak i en kritisk tid for det store selskab: Trues af containere og Kubernetes - hvad skal VMware nu?

Raghu Raghuram - der er inder - afløser dermed selskabets finansdirektør, Zane Brown, der i januar blev indsat som konstitueret koncern-direktør.

De to kender hinanden ganske godt, idet Raghu Raghuram har været ansat i VMware i de seneste 17 år i en række forskellige direktør-stillinger.

Han har således i de seneste knap fem år været COO i selskabet, mens han tidligere har været direktør for blandt andet datacentre, cloud-services, server-forretningen og flere andre ting.

Den nye topchef har dermed været med til at formulere selskabets nuværende strategi, og hans udnævnelse tolkes tydeligt i retning af, at der ikke for nuværende venter store ændringer i den kurs, som VMware bevæger sig ud ad for tiden.

Det understreges også af, at Pat Gelsinger selv har siddet i ansættelsesudvalget, der har skullet finde hans afløser.

Ifølge flere amerikanske medier stod de i den afsluttende fase med to mulige kandidater, nemlig Raghu Raghuram og COO Sanjay Poonen, som nu er på vej ud af selskabet,.

Læs også:

Ikke mange kender VMware - men danske it-professionelle er ret vilde med selskabet

Sådan ser fremtiden ud for VMware: "Standarden hedder i dag de facto containere og kubernetes"