Artikel top billede

Nvidia-regnskab: Oplever gyldne tider båret af krypto-feber og gaming-boom

Nvidia leverer et jubel-regnskab ovenpå vild vækst i alle selskabets aktiviteter

Det har været et usædvanligt godt år for den amerikanske chip-producent Nvidia.

Det fremgår af selskabets seneste regnskabstal, hvoraf det fremgår at omsætningen lander et godt stykke over det forventede.

I alt blev det til en omsætning på 5,66 milliarder dollar, godt 34,5 milliarder kroner, en kvart milliard dollar højere end det forventede 5,41 milliarder. Det svarer til en vækst på vilde 84 procent i forhold til samme kvartal sidste år.

Den leverede Indtjening blev samtidig en hel sjettedel over det forventede med en indtægt per aktie på 3,66 dollar, mod de 3,28 dollar, der tidligere er blevet stillet i udsigt.

Flere guldgruber

For Nvidia er grafikkort-forretningen fortsat den vigtigste, ved at tegne sig for 61 procent af omsætningen efter en årlig vækst på 81 procent.

Af grafikkort-forretningen stammer 80 procent af omsætningen fra dedikerede gaming-produkter.

Den største vækstvirksomhed for selskabet er dets satsning på dedikerede kort til udvinding af kryptovalutaer, som ligesom kryptovalutaerne har oplevet en himmelflugt. Det nye marked for selskabet er gået fra 0 til 155 millioner i omsætning igennem det seneste kvartal.

Næste store satsning for selskabet ligger i opkøbet af chip-specialisten ARM, en kæmpemæssig handel på 40 milliarder dollar, som ifølge selskabet forventes at være gennemført en gang i 2022.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.