Artikel top billede

JBS betalte millionløsesum efter omfattende hackerangreb

Verdens største slagteri-virksomhed, JBS, måtte overføre adskillige bitcoins til bagmændene bag stort ransomware-angreb mod selskabets it-systemer.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Tjek hvor meget JBS betalte i løsesum efter selskabet blev ramt af kæmpe ransomeware-angreb
  • Hvorfor JBS betalte pengene
373
2 min
Verden største slagteri-virksomhed, JBS SA, overførte adskillige bitcoin til hackerne bag det omfattende ransomware-angreb mod selskabets it-systemer i begyndelsen af juni.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud
Sentia Danmark sælger sit datacenter i Glostrup til hollandske Penta Infra. Salget, der er et led i Sentias strategi om at fokusere på cloud-tjenester, indleder samtidig et nyt partnerskab mellem de to selskaber.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.