Artikel top billede

Triforks børsnotering i Schweiz udsat på ubestemt tid

Triforks kommende børsnotering i Schweiz er ramt af benspænd. Landets myndigheder bremser nu processen, der er udsat på ubestemt tid.

Der er kommet en kæp i hjulpet på Triforks schweiziske børsnotering.

Efter planen skulle det danske it-selskab ramme børsen i Schweiz mandag 28. juni, men landets myndigheder har udsat processen indtil videre.

Det oplyser Trifork torsdag morgen.

"Trifork vil få opklaret situationen med de schweiziske myndigheder, før man arbejder videre med en mulig schweizisk notering, mens Trifork forbliver fuldt ud engageret i den eksisterende notering og handels af dets aktier på Nasdaq København," lyder det fra selskabet.

De schweiziske børsmyndigheder overvejer at benytte sig af den såkaldte bekendtgørelse om handel med schweiziske værdipapirer på udenlandske børser, og det er med til at skabe juridisk usikkerhed, oplyser selskabet.

Derved er det uklart, om børsnoteringen i sin nuværende form anses for værende lovlig i det schweiziske.

I slutningen af maj blev Trifork børsnotering på den københavnske fondsbørs. Siden da er aktien steget om lidt over 20 procent og har nu en markedsværdi på 3,6 milliarder kroner.

Allerede inden indtoget på den danske børs var det planlagt, at selskabet skulle dobbeltnoteres, hvor en notering i Schweiz ville komme i stand efterfølgende. Trifork er danskstiftet, men selskabet har haft hovedkontor i Schweiz siden 2014.

Det er anden gang, at Trifork går på børsen i København, da virksomheden også var børsnoteret i perioden 2007 til 2014.

Trifork forventer at lande en omsætning på mellem 140 til 150 millioner euro, svarende til en til 1,1 milliarder danske kroner cirka. I 2020 lød omsætningen på 115,4 millioner euro.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere