Artikel top billede

Triforks børsnotering i Schweiz udsat på ubestemt tid

Triforks kommende børsnotering i Schweiz er ramt af benspænd. Landets myndigheder bremser nu processen, der er udsat på ubestemt tid.

Der er kommet en kæp i hjulpet på Triforks schweiziske børsnotering.

Efter planen skulle det danske it-selskab ramme børsen i Schweiz mandag 28. juni, men landets myndigheder har udsat processen indtil videre.

Det oplyser Trifork torsdag morgen.

"Trifork vil få opklaret situationen med de schweiziske myndigheder, før man arbejder videre med en mulig schweizisk notering, mens Trifork forbliver fuldt ud engageret i den eksisterende notering og handels af dets aktier på Nasdaq København," lyder det fra selskabet.

De schweiziske børsmyndigheder overvejer at benytte sig af den såkaldte bekendtgørelse om handel med schweiziske værdipapirer på udenlandske børser, og det er med til at skabe juridisk usikkerhed, oplyser selskabet.

Derved er det uklart, om børsnoteringen i sin nuværende form anses for værende lovlig i det schweiziske.

I slutningen af maj blev Trifork børsnotering på den københavnske fondsbørs. Siden da er aktien steget om lidt over 20 procent og har nu en markedsværdi på 3,6 milliarder kroner.

Allerede inden indtoget på den danske børs var det planlagt, at selskabet skulle dobbeltnoteres, hvor en notering i Schweiz ville komme i stand efterfølgende. Trifork er danskstiftet, men selskabet har haft hovedkontor i Schweiz siden 2014.

Det er anden gang, at Trifork går på børsen i København, da virksomheden også var børsnoteret i perioden 2007 til 2014.

Trifork forventer at lande en omsætning på mellem 140 til 150 millioner euro, svarende til en til 1,1 milliarder danske kroner cirka. I 2020 lød omsætningen på 115,4 millioner euro.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.