Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Triforks børsnotering i Schweiz udsat på ubestemt tid

Triforks kommende børsnotering i Schweiz er ramt af benspænd. Landets myndigheder bremser nu processen, der er udsat på ubestemt tid.

Der er kommet en kæp i hjulpet på Triforks schweiziske børsnotering.

Efter planen skulle det danske it-selskab ramme børsen i Schweiz mandag 28. juni, men landets myndigheder har udsat processen indtil videre.

Det oplyser Trifork torsdag morgen.

"Trifork vil få opklaret situationen med de schweiziske myndigheder, før man arbejder videre med en mulig schweizisk notering, mens Trifork forbliver fuldt ud engageret i den eksisterende notering og handels af dets aktier på Nasdaq København," lyder det fra selskabet.

De schweiziske børsmyndigheder overvejer at benytte sig af den såkaldte bekendtgørelse om handel med schweiziske værdipapirer på udenlandske børser, og det er med til at skabe juridisk usikkerhed, oplyser selskabet.

Derved er det uklart, om børsnoteringen i sin nuværende form anses for værende lovlig i det schweiziske.

I slutningen af maj blev Trifork børsnotering på den københavnske fondsbørs. Siden da er aktien steget om lidt over 20 procent og har nu en markedsværdi på 3,6 milliarder kroner.

Allerede inden indtoget på den danske børs var det planlagt, at selskabet skulle dobbeltnoteres, hvor en notering i Schweiz ville komme i stand efterfølgende. Trifork er danskstiftet, men selskabet har haft hovedkontor i Schweiz siden 2014.

Det er anden gang, at Trifork går på børsen i København, da virksomheden også var børsnoteret i perioden 2007 til 2014.

Trifork forventer at lande en omsætning på mellem 140 til 150 millioner euro, svarende til en til 1,1 milliarder danske kroner cirka. I 2020 lød omsætningen på 115,4 millioner euro.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere