Artikel top billede

(Foto: Claus Sjödin)

Mobilepay sætter ny rekord i juni med højeste antal overførsler nogensinde

Den danske betalingsapp Mobilepay har oplevet markant fremgang i antallet af transaktioner hen over sommeren. Især er der høj vækst i antallet af erhvervsbetalinger.

Det har været en god sommer for den danske betalingsapp Mobilepay, der har sat ny rekord.

Betalingstjeneste oplevede i juni en regulær storm af overførsler med Mobilepay.

Her var der i alt 38,8 millioner transaktioner med en samlet volumen på 13,9 milliarder kroner - nøgletal der ikke tidligere er nået.

Det skriver Børsen.

Mobilepay-direktør Claus Bunkenborg siger til Børsen, at det har været en fantastisk sommer.

"Samfundet er åbnet, og danskerne er kommet ud igen. Der er en masse ting, man skal have indhentet, en masse mennesker, man skal se og en masse aktiviteter at gå til,” siger han.

Juli, der ifølge Mobilepay plejer at være en mere afdæmpet måned, blev der alligevel overført penge via appen 36 millioner gange - en stigning på 14 procent sammenlignet med samme måned i 2020. Her lød den samlede volumen på 13,5 milliarder kroner.

Navnlig har Mobilepay oplevet en kraftig stigning i erhvervsbetalinger, som ind til nu er vækstet med 45 procent.

Mobilepay, der endnu ikke har leveret et overskud, har passeret 4,3 millioner brugere i juli.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere