Artikel top billede

(Foto: Claus Sjödin)

Mobilepay sætter ny rekord i juni med højeste antal overførsler nogensinde

Den danske betalingsapp Mobilepay har oplevet markant fremgang i antallet af transaktioner hen over sommeren. Især er der høj vækst i antallet af erhvervsbetalinger.

Det har været en god sommer for den danske betalingsapp Mobilepay, der har sat ny rekord.

Betalingstjeneste oplevede i juni en regulær storm af overførsler med Mobilepay.

Her var der i alt 38,8 millioner transaktioner med en samlet volumen på 13,9 milliarder kroner - nøgletal der ikke tidligere er nået.

Det skriver Børsen.

Mobilepay-direktør Claus Bunkenborg siger til Børsen, at det har været en fantastisk sommer.

"Samfundet er åbnet, og danskerne er kommet ud igen. Der er en masse ting, man skal have indhentet, en masse mennesker, man skal se og en masse aktiviteter at gå til,” siger han.

Juli, der ifølge Mobilepay plejer at være en mere afdæmpet måned, blev der alligevel overført penge via appen 36 millioner gange - en stigning på 14 procent sammenlignet med samme måned i 2020. Her lød den samlede volumen på 13,5 milliarder kroner.

Navnlig har Mobilepay oplevet en kraftig stigning i erhvervsbetalinger, som ind til nu er vækstet med 45 procent.

Mobilepay, der endnu ikke har leveret et overskud, har passeret 4,3 millioner brugere i juli.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere