Artikel top billede

Nomineret til Årets CIO: Rochus Riisgaard har digitaliseret en mere end 190 år gammel virksomhed

Årets CIO 2021: Hvordan griber du det an, når du får ansvaret for at digitalisere en klassisk dansk virksomhed? Det var opgaven for Rochus Ettinger Riisgaard, da han for tre et halvt år år siden blev CIO hos Grønbech. Hør hvordan han lykkedes med opgaven her.

Nomineret til titlen som Årets CIO 2021: Rochus Ettinger Riisgaard er it- og digitaliseringschef hos Grønbech samt ansvarlig for it-leverancer til søsterselskabet Bevola i koncernen.

Han brænder for at flytte it ud af det mørke serverrum og gøre it til en del af forretningen. Han har stået i spidsen for it-organisationen de seneste 16 år i forskellige selskaber og har de fleste steder taget plads i ledelsen.

Og så er han en af de nominerede til Årets CIO 2021. Og derfor med i denne nomineringsspecial, hvor vi taler med kandidaterne til titlen som Årets CIO 2021.

I denne episode kan du derfor blandt andet høre om:

- Hvordan Rochus Riisgaard har taget fat på opgaven med at digitalisere en mere end 190 år gammel virksomhed.

- Hvordan it- og digitaliseringschefen sørger for, at medarbejderne er en del af den digitale transformation.

- Hvilke gode råd Rochus Riisgaard ville give sig selv, hvis han i dag skulle begynde forfra med det arbejde, han har udført hos Grønbech de seneste tre et halvt år.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og strategi- og ledelsesredaktør Jakob Schjoldager.

Lyt herunder eller - eller lyt til den via iTunes | RSS | Spotify

Det er 16. gang, at prisen som Årets CIO uddeles i samarbejde med IDC og Dansk IT. Vinderen offentliggøres d. 16. september 2021.

Ud over Rochus er Anders Romare fra Novo Nordisk, Jerrik Bagger fra COWI, Morten Holm Christensen fra COOP og Peer Omann fra Bunker Holdning også nominerede.