Artikel top billede

CIO Peer Omann har ændret hele udviklingsindsatsen: "Det handler om at forretningen får hånden på kogepladen"

Nomineret til Årets CIO 2021: På få år har CIO i Bunker Holding, Peer Omann, femdoblet it-afdelingen, leveret digitale værktøjer og fået resten af virksomheden involveret i digitaliseringen. Hør hvordan Bunker Holdning har fået et it-løft her.

Peer Omann er CIO hos Bunker Holding. '

De seneste fire år har han stået i spidsen for den digitale strategi for selskabets mere end 1.000 ansatte, der er til stede i alle verdens tidszoner. Ambition er, at Bunker Holding Group IT skal være frontløber for digitale muligheder i bunker-branchen.

Og så er han en af de nominerede til Årets CIO 2021. Peer Omann var også nomineret i 2019 for sit arbejde med at flytte Bunker Holdings it-organisation i en ambitiøs retning. Det arbejde er han i den grad fortsat med, og derfor er han nomineret igen i år.

Så tillykke til Peer Omann som er med i denne specialudgave af Computerworld podcast, hvor vi kommer lidt tættere på alle de fem nominerede til Årets CIO, inden vi kårer en vinder 16. september.

I podcasten kan du blandt andet høre om hvordan Peer Omann har etableret nye fusionsteams med forretningen omkring “Customer Facing Innovation.” Teamet skal arbejde tæt sammen med kommercielle kunder i korte design-sprints for at kvalificere nye ideer på digitale produkter.

Værter på podcast er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og strategi- og ledelsesredaktør Jakob Schjoldager.

Lyt herunder eller - eller lyt til den via iTunes | RSS | Spotify

Det er 16. gang, at prisen som Årets CIO uddeles i samarbejde med IDC og Dansk IT. Vinderen offentliggøres 16. september 2021.

Ud over Peer Omann så er Anders Romare fra Novo Nordisk, Jerrik Bagger fra COWI, Morten Holm Christensen fra COOP og Rochus Ettinger Riisgaard fra Grønbech også nomineret.