Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Microsoft åbner for første gang op for browser-konkurrenter med Windows 11

Med den seneste opdatering af Windows vil Microsoft åbne op for sin app butik for blandt andet udviklere. Det betyder for eksempel at brugerne kan se frem til at Microsofts browser-konkurrenter også kan findes i Windows 11's app store.

Microsoft løsner grebet om sin app butik med lanceringen af Windows 11. Det betyder, at langt flere apps får adgang til app-centralen på millioner af pc'er.

Det gælder blandt andet for Microsofts browser-konkurrent Firefox, der senere på året vil kunne downloades i den digitale app-butik.

I en blogpost skriver Mozilla, der står bag Firefox-browseren, at Microsoft endelig har valgt at tillade flere end sin egen browser i Windows Store.

"Vi har argumenteret for flere valgmuligheder i Windows' operativsystem i årevis. Vi hilser nyheden velkommen om at butikken nu bliver mere åben for virksomheder og applikationer, inklusiv uafhængige browsere som Firefox. Vi tror på, at et sundere internet er et, hvor folk selv har mulighed for at vælge fra en vifte af browsere og browser-motorer," lyder det fra selskabet bag Firefox.

Microsoft fremhæver også selv, at man ikke alene giver konkurrenter som Firefox adgang til brugerne, men også, at man har gjort det nemmere for app udviklere at udgive apps gennem den digitale butik.

"App-udviklere har fortalt os at tekniske og politiske begrænsninger bygget ind i det originale fundament af "the Store" gjorde det svært at udgive apps. Vi har brugt feedbacken til at gentænke og genopbygge Microsoft Store, så den imødekommer kundernes såvel som udviklernes behov," skriver Microsoft på deres egen blog.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere