Artikel top billede

(Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash)

Her er 10-frontend job som du kan søge lige nu

Energinet, Berlingske Media og Netcompany er blot nogle af de virksomheder, som i øjeblikket er på jagt efter dygtige frontend-folk. Se alle stillingsopslagene her.

I denne uge har vi fokus på frontend udvikling. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Berlingske Media, Netcompany og Energinet.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Perfion søger frontend-udvikler med am­bi­tio­ner, Aalborg

Perfion PIM-løsningen håndterer komplekse produktdata og består overordnet af en fleksibel datamodel i MSSQL, et åbent API, integrationsmoduler til ERP-systemer og to klienter til slutbrugere; en Windows-klient, og en nyere webklient baseret på TypeScript/Angular.

Dit fokus vil være på webklienten, hvor du kommer til at tage ejerskab af produktet og føre os videre. For at lykkes skal du kombinere teknisk/arkitektonisk flair med din sans for opnåelse af den gode brugeroplevelse til at skabe en løsning som kan meget, men bevarer et enkelt udtryk for brugerne.

Efterspørgslen fra markedet er stor, og vi har en lang backlog af ønsker og idéer som skal inkorporeres i en avanceret og moderne virksomhedsapplikation. Du får som del af et mindre team chancen for at sætte dit præg på værktøjer og metodeapparat, og dit ansvarsområde vil spænde helt fra analyse/design til en færdigudviklet, testet og implementeret løsning.

Læs hele annoncen her.

Berlingske Media søger React udvikler til Ber­ling­s­ke, B.T., We­e­ken­da­vi­sen, Eu­ro­in­ve­stor og 24syv, København

Du vil blive en del af det nye Audio & Video team hos Berlingske Media, hvis fremmeste opgave er at udvikle software, der støtter op om husets evne til at skabe værdi for brugeren.

Du refererer direkte til it-udviklingschefen for Audio & Video, som du hjælper med at sætte retningen på frontend udviklingen. Som React-ekspert vil du også stå i spidsen for en transformation til React på tværs af it’s afdelinger.

Du arbejder godt i et team og har en brugerorienteret tilgang til udvikling af software. Du har en æstetisk sans, der sørger for, at alle vores løsninger ender ud i et flot og brugervenligt produkt. Og så synes du, at det er super at være i en it-afdeling, der ønsker at gøre Berlingske Media til Danmarks førende digitale mediehus.

Læs hele annoncen her.

Magenta søger skarp Ja­vaScript-udvikler til open source hus, Aarhus eller København

Er du en dygtig JavaScript-udvikler, der kan være med til at sætte rammerne for frontendudvikling på flere forskellige platforme? Og kan du måske designe den gode brugeroplevelse? Så er det dig, vi står og mangler.

Vi har en række webbaserede “legacy” produkter, som skal moderniseres og gøres sjovere og mere smidige at arbejde med. I samarbejde med vores anden frontend-arkitekt skal du skabe designsystemer, genbrugelige komponenter og struktur på frontends på vores kerneprodukter.

Vi har først og fremmest brug for, at du kan JavaScript og HTML/CSS til fingerspidserne – og det er et plus, hvis du er bekendt med Node/NPM, VueJS og Docker. Gerne i en grad, hvor du kan sætte rammerne for andre udviklere, i forhold til hvordan en god frontend skal skrues sammen.

Læs hele annoncen her.

Totalkredit søger frontend designer til nyt bo­li­gu­n­i­vers, Kalvebod Brygge

Vi søger en skarp og effektiv frontend designer til mithjem.dk. Opstart hurtigst muligt.

Vi er på udkig efter dig, som brænder for webudvikling, og som har nogle års erfaring fra en lignende stilling.

Som vores nye frontend designer bliver du en vigtig del af vores udviklingsteam, der også består af en Lead frontend-udvikler og to backend-udviklere. I tæt samarbejde med produkt- og designteamet leverer I nye features til bl.a. mithjem.dk og optimerer platformen, så brugerne får den bedste oplevelse.

Vi arbejder i sprints med fokus på peer review og involvering af alle fra vores teams tidligt i processen, så vi sammen kan skabe løsninger af høj kvalitet. Det er derfor vigtigt, at du er en stærk holdspiller, samtidig med at du tager ejerskab for dine opgaver. Mit Hjem er bygget i React, og det er et krav, at du har indgående erfaring med dette.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger frontend-udvikler til ener­giop­rin­del­se-platform, Fredericia

Vær med til at skabe en open source-platform til sporing, deklarering og handel med grøn energi.

I 2020 udviklede og gennemførte vi et proof-of-concept, som lagde grundstenen for en ambitiøs rejse mod et markant større fokus på den grønne energi, på tværs af energiformer i Danmark så vel som EU.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores kontor i Fredericia og hjemme.

Vi søger en frontend-udvikler med forkærlighed for Angular, Nx monorepo, TypeScript og automatiserede tests samt brug og videreudvikling af designsystem i samarbejde med blandet andet UX-designere.

Læs hele annoncen her.

FDM søger de­di­ke­re­de frontend-udviklere til FDM Digital, Kongens Lyngby

Brænder du for webteknologier, og vil du være en del af et fagligt stærkt miljø, hvor vi inspirerer hinanden og arbejder på tværs af it og forretning med et stærkt fokus på digitalisering? Trives du med at arbejde med stor frihed og ansvar, i et felt i rivende udvikling? Så er det dig vi mangler i vores Digitalafdeling til at sætte ekstra fart på vores frontend-udvikling.

Vi har netop opgraderet vores basissystemer til nyeste version og er klar til at igangsætte flere digitaliseringsprojekter på den nye platform, der giver os nye spændende digitaliserings-muligheder. Derfor søger vi nu to frontend-udviklere til at sætte mere fart på udviklingen af vores medlemsvendte applikationer.

Du bliver en del af vores stærke faglige miljø og kommer til at arbejde tæt sammen med vores øvrige udviklere i teams med end-to-end kompetence samt resten af teamet i Digital.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger erfaren frontend-udvikler, København, Aarhus eller Aalborg

Brænder du for at sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde it-projekter i Danmark?

Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye frontend developer. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger samt spændende og udfordrende opgaver, der hele tiden tager dig til næste niveau.

Vi søger derfor en erfaren frontend developer til vores UI-afdeling, der vil være med til at udvikle samfundskritiske it-systemer, med stor betydning for både mennesker og virksomheder på tværs af det danske samfund og erhvervsliv.

For at løse denne opgave vil du arbejde tæt sammen med Netcompanys andre front- og backend developers om at bygge markedets bedste og mest brugervenlige it-løsninger.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Logos Payment Solutions energisk frontend/react-udvikler, Nærum

- til flotte betalingsløsninger...

Bloom søger en erfaren og engageret frontend udvikler med stort drive og teknisk snilde indenfor react, til at følge Logos på deres rejse.

Til daglig vil du referere til en projektleder og din overordnede leder vil være udviklingdirektør, Martin Thuesen. De er et team af super sympatiske, hjælpsomme og dygtige kolleger som altid er klar på sparring - de har det sjovt og hyggeligt hos Logos, de vækster og tilbyder bl.a. rigtig gode personlige udviklingsmuligheder.

Din 1. prioritet vil være nyudvikling og videreudvikling af brugervenlige websider til Logos´ kunder.

Projekterne er B2B - kundeprojekter og de kan spænde op til 12 måneder. Din opgave bliver at lave et effektivt og flot site ved brug af tabeller, grafik, faneblade, spændende nye komponeter med mere. Du vil arbejde med store datamængder og nye teknologier.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger udviklere med fokus på frontend, som gerne vil være med til at skabe den gode bru­gero­p­le­vel­se, Frederiksberg

Vi søger ambitiøse og engagerede frontend-udviklere.

Som it-udvikler hos UFST får du mulighed for at arbejde med agile udvikling, de nyeste teknologier og være med til at udvikle centrale IT-løsninger til fremtidens skattevæsen. Arbejdet er forankret i selvstyrende teams, hvor din faglighed, ambition og evner til at skabe gode løsninger vil være i centrum.

Som din første opgave vil du blive en del af One Stop Moms projektet, som er en af de aktuelt største it-udviklingsopgaver i Skatteforvaltningen. One Stop Moms er et EU-projekt, der skal udvikle en IT-løsning til tilsikring af lettelser til erhvervslivet og mere fair konkurrence på tværs af EU, samt nedbringe svindlen med moms.

Som it-udvikler i One Stop Moms bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, hvor du arbejder indenfor veldefinerede domæner med stor grad af frihed til egne opgaver.

Det er en vigtig del af opgaveløsningen at medvirke til at definere opgaverne og udforme løsninger sammen med dit team. Det er derfor vigtigt, at du er samarbejdsorienteret og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø.

Læs hele annoncen her.

UNIwise søger frontend-udvikler, Aarhus

Til vores kontor i Aarhus søger vi en frontend-udvikler til vores feature-team som brænder for frontend-teknologier som bl.a. React. Vi søger en som kan hjælpe os med at bygge fantastiske frontend-løsninger for vores kunder.

Vores platform, WISEflow er en cloudbaseret platform som digitaliserer og effektiviserer uddannelsesinstitutionens test og eksamensadministration. Derudover understøtter den alle involverede roller. WISEflow bygger på moderne cloud-teknologier og fungerer i et avanceret teknisk setup.

Denne stilling er din mulighed for at arbejde med et produkt som kan have en stor impact på mange brugere, med både store og små projekter. Derudover vil du i samarbejde med dine frontend-kollegaer levere de bedste løsninger for vores brugere.

I UNIwise inddrager og afprøver vi løbende nye teknologier for at kunne bygge det bedst mulige produkt. Du vil have ansvar for at udviklingen af nye features, modernisere vores platform og alt dette i tæt samarbejde med resten af teamet.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her

Drømmer du om at blive it-ansvarlig for kongen, så skal du slå til nu. Det er dog blot en ud af 10 ledige it-stillinger, som vi har fundet til dig i denne uge.

Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu