Artikel top billede

(Foto: Stillness InMotion)

Anonymous hacker russisk myndighed: Stjæler 340.000 filer

Hackergruppen, som har erklæret krig mod Rusland, har nu angrebet den russiske mediereguleringsmyndighed for at bekæmpe desinformation.

Den kendte hackergruppe Anonymous har begået et angreb på den russiske medieregulerings-myndighed Roskomnadzor, som står for at føre tilsyn med kommunikation, informationsteknologi og massemedier.

Det skriver mediet Securityaffairs.

Myndigheden står generelt for at overvåge, kontrollere og censurere medier i Rusland.

Ifølge hackergruppen står Roskomnadzor for en desinformations-kampagne vedrørende den russiske invasion af Ukraine.

Hackergruppen har ifølge mediet stjålet og frigivet 820 GB data, som vedrører myndighedens igangværende aktiviteter, kampagner og HR-procedurer.

Der er tale om mere end 360.000 filer.

Roskomnadzor er blandt andet den myndighed, som står for at censurere og begrænse adgangen til Facebook, Instagram og andre sociale medier i landet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere