Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Computerworld)

Elon Musk med barsk besked til Tesla-ansatte: Mød op på kontoret eller bliv fyret

De ansatte hos Tesla skal møde ind på arbejde i 40 timer om ugen, hvis de ikke vil fyres, lyder det fra Tesla-stifteren Elon Musk.

Teslas ansatte kan godt fortsætte med at arbejde hjemmefra.

Men hvis det skal være som Tesla-ansatte så kræver det, at de som minimum også tilbringer mindst 40 om ugen på den fysiske arbejdsplads.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters med henvisning til et memo, som Elon Musk har udsendt til de ansatte hos Tesla.

”Alle der ønsker at arbejde remote må som minimum være tilstede på kontoret i 40 timer om ugen eller sige deres job op,” lyder det ifølge Reuters i memoet.

Tilbagevenden skaber kontroverser

Tesla er således blot en af flere store tech-virksomheder, hvor medarbejdernes tilbagevenden til kontorerne har været genstand for kontroverser.

Eksempelvis har Apple af flere gange måtte udskyde de ansattes tilbagevenden til kontoret, og da selskabets AI-chef Ian Goodfellow for nylig sagde sit job op skete ifølge erhvervsmediet Bloomberg med en kritik af selskabets krav om øget fysisk fremmøde.

“Jeg er af den klare overbevisninger, at mere fleksibilitet vil være den bedste politik for mit team,” lød ifølge flere medier i hans afskedsmail.

Hos den danske app-bank Lunar har de oven på pandemien også gjort en ekstra indsats for at gøre kontorlivet sjovere og få de ansatte til at møde ind på kontoret. Det kan du læse mere om i denne artikel:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere