Artikel top billede

Nu kan langt flere pc-brugere få glæde af PowerToys

Windows ARM-pc’er kan nu køre PowerToys efter en ny opdatering.

Der er nu nye muligheder for brugere af pc’er som Surface Pro X eller Lenovo ThinkPad X13, som bruger ARM-processorer.

Microsoft PowerToys understøtter nu nemlig ARM64-pc’er. Det sker efter den seneste opdatering til version 0.59.

Den fulde understøttelse af ARM vil også give en væsentlig forbedring i ydeevnen, og opdateringen inkluderer, at PowerRename og Stifinder-værktøjerne fungere på ARM64.

PowerRename kan nu også køre på WinUI 3 og tilføjer muligheden for at bruge op til fire modifikationstaster som genveje gennem Keyboard Manager.

Der sker også forbedringer for Windows App SDK, hvor ydeevnen øges, og installationsproblemer løses.

Microsoft opdaterer også kendte problemer og tilføjer, at visse brugere har problemer med at visse brugere ikke er i stand til at åbne ’Indstillinger’. Du kan læse mere om denne fejl her.

PowerToys er en lang række funktioner, som er designet til rutinerede brugere af Microsoft og Windows, og det dækker blandt andet over billedresizer, filomdøber (PowerRename), farvevælger, tastatur-manager med en række genveje, søgefunktioner med PowerToys Run, smart skærmopdeling og mere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere