Artikel top billede

På udkig efter nyt job som it-supporter? Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Der er ledige stillinger som it-supporter i alle landsdele. Se 10 stillinger, som du kan søge nu.

I denne uge har vi fokus på support. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Air Greenland, Legoland og TV 2 Fyn.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Lomax søger it-supporter, Frederikssund

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer, og bliver du motiveret af at finde løsninger på deres it-problemer? Kan du smile over telefonen og give tryghed over en e-mail? Så er det dig, vi søger til at varetage it-supporten hos Lomax.

Som it-supporter hos Lomax vil du blive en del af en afdeling på fire kollegaer, der varetager drift af it-infrastruktur og support.

Til dagligt har vi mange spændende opgaver, og vores brugeres behov spænder fra simpelt kontor-it til de mere specialiserede problemer.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt 200 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet.

Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Læs hele annoncen her.

Air Greenland søger it-supporter, Nuuk

Trives du i en dagligdag hvor ikke to dage er ens, er du serviceminded og klar til at hjælpe it-brugerne i Air Greenland, Grønlands Rejsebureau, Hotel Arctic og World of Greenland?

Så tilbyder vi et afvekslende og til tider travlt job i en dynamisk og spændende virksomhed med en ansættelsesdato 1. oktober 2022 eller efter nærmere aftale.

Med reference til it-chefen bliver du en del af en dynamisk it-afdeling på i alt 10 personer, placeret på hovedkontoret i Nuuk.

Som person er du selvstændig, struktureret og proaktiv. Du er god til at bevare overblikket i en presset situation og kan prioritere opgaverne. Du er tålmodig, positiv og udadvendt og god til at kommunikere med brugerne. Du udviser ansvarlighed og engagement og forstår vigtigheden af et godt samarbejde.

Læs hele annoncen her.

Acrelec Danmark søger it-supporter, Rødovre

Acrelec søger en it-supporter til at indgå i vores dynamiske organisation. Du vil, fra vores kontor i Rødovre, yde support til vores kunder via vores helpdesk, med alt fra software og hardware til PC, netværk og servere.

Ved at tage ansvar og ejerskab, samt yde god service, har vi gennem flere år opbygget stærke relationer til vores kunder. Dette skal du være med til at fortsætte og forstærke. Du får dermed en bred kontaktflade og vil indgå i et team af professionelle, kompetente og engagerede kollegaer.

Vi lægger vægt på, at du er uddannet it-supporter, it-datatekniker eller har anden relevant it-uddannelse, suppleret med mindst et par års erfaring fra lignende job, samtidig med at Office 365 er en hjemmebane for dig.

Du er udpræget serviceminded, åben og imødekommende over for såvel kollegaer som brugere, og du tager ansvar og involverer dig i både eksisterende og nye opgaver.

Læs hele annoncen her.

Legoland søger ser­vi­ce­min­ded it-supporter, Billund

Er du serviceminded og klar til at hjælpe it-brugerne i Legoland Parken, på Legoland Hotel & Conference, Legoland Castle Hotel og Legoland Holiday Village?

Har du en relevant uddannelse bag dig og en velfunderet grundviden samt naturlig interesse for it? Så har du nu muligheden for at arbejde i et spændende internationalt miljø i et afvekslende og til tider travlt job.

Gør dette dig nysgerrig, er du måske vores kommende kollega?

It-teamet er en afdeling med i alt fire personer, som hver har deres spidskompetencer, men som også kan aflaste hinanden i travle perioder.

Som it-supporter vil dine opgaver være at supportere, løse og forebygge problemer i brugernes arbejde med it-systemerne. Du deltager i driften og optimering af Legoland Parkens kassesystem samt indgår i vores rullende vagtplan i afdelingen med vagt hver 4. uge.

Læs hele annoncen her.

Envo IT søger it-supporter til suc­ces­fuld it-part­ner­virk­som­hed, København

Vi søger en dansktalende it-supporter til vores service desk i København.

Vi leverer kompetent og venlig support til vores kunder i hovedstadsområdet, og vi søger nu endnu en frisk og ambitiøs medarbejder til at stå i frontlinjen og være vores ambassadør for et højt fagligt niveau og en god kundeoplevelse.

Lad os starte med noget af det vigtigste – hvad kan vi tilbyde dig. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med frihed under ansvar, højt til loftet, og hvor vi værner om hinanden – og miljøet – og du altid vil føle dig set og hørt.

Hos Envo It ønsker vi at være kendt hos kunderne som dygtige og vellidte IT-specialister, og derfor gør vi meget for at bakke op om medarbejdernes muligheder for at være netop disse to ting. Du vil arbejde sammen med dygtige kollegaer som vil hæve dig fagligt, og du vil få opgaver som matcher dit niveau og interesse.

Læs hele annoncen her.

TV 2 Fyn søger teknisk supporter, Odense

Drømmer du om at arbejde med mediatech i et af Danmarks mest innovative nyhedshuse, og at prøve kræfter med nogle af de nyeste teknologier inden for bl.a. live- og studieproduktion, streaming og cloud-baserede media services? Så har vi præcis jobbet til dig.

TV 2 Fyn har igennem det sidste års tid gennemført en større transformation af traditionelle on-premise produktionssystemer til et nyt hybrid-setup, der integrerer veletablerede cloud services fra Amazon Web Services og Microsoft Azure med førende løsninger til blandt andet videoredigering, live- og studieproduktion, playout og publicering. Brugen af kunstig intelligens og machine learning, samt en høj grad af automatisering er i konstant fokus, og rejsen er kun lige begyndt!

Som teknisk support vil du indgå i et stærkt og velfunderet team med fem kolleger, bestående af specialister inden for blandt andet produktionsworkflow, broadcast teknik, netværk og sikkerhed samt server- og client-management.

Læs hele annoncen her.

NEXT Uddannelse København søger it-supporter, Rødovre og Herlev

Brænder du for at yde god it-support, og vil du spille en vigtig rolle i driften af IT-service på NEXT? Så kan du blive vores nye it-supporter.

Du bliver en del af afdelingen IT Service, og du referer til it-driftsleder Peder Jan Dideriksen. Du vil indtræde i support-teamet, som ud over dig består af en administrativ frontmedarbejder og en ejendomshåndværker.

Det samlede it-team på NEXT består af 17 medarbejdere fordelt mellem tre afdelinger; Digitalisering, IT Sikkerhed og IT Service. Vi tilbyder et job i et dynamisk skolemiljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer.

Ud over daglig support på afdelingen vil du også indgå i vores tværorganisatoriske Helpdesk, hvor vi hjælper alle afdelinger på NEXT. Der vil være rig mulighed for at komme til at arbejde på tværs af alle vores afdelinger og uddannelsesretninger.

Læs hele annoncen her.

Regionalt it søger sup­port­spe­ci­a­list til sup­port­cen­te­ret 24/7 i Re­gions­hu­set, Vejle

Vi søger en dygtig it-supporter til vores 24/7 Supportcenter i Vejle, så vores kolleger på sygehusene døgnet rundt, kan varetage deres vigtige opgave med at behandle patienter og borgere i Region Syddanmark. Trives du godt i rollen som it-supporter, og er du dygtig til at yde support og løser andre it-opgaver? Så er læs gerne videre.

Du kommer til at arbejde i skiftehold og selvom det absolut ikke er et krav, er det en fordel hvis du har erfaringer med det fra tidligere job. Vagterne bliver en blanding af dag, aften og nat med flest aftenvagter. Både hverdage, weekender og helligdage.

Arbejdsstedet bliver regionshuset i Vejle, hvor du sidder sammen med mindst en kollega i dagvagter. Aftenvagter og nattevagter er indtil videre med mulighed for at arbejde hjemmefra. Der skal forventes arbejde hver tredje eller fjerde weekend – begge dage.

Læs hele annoncen her.

Statens IT søger dygtige it-sup­por­te­re – Vær med til at sikre at Uden­rigs­mi­ni­ste­ri­ets it-drift er i ver­dens­klas­se, Ballerup

Udenrigsministeriets it-drift og -service er på vej til Statens It. Det gælder såvel it-drift og –service hos hjemmetjenesten i København som hos Danmarks repræsentationer i udlandet. Til at løfte opgaverne og understøtte ministeriets it-drift søger vi lige nu et antal dygtige specialister, der skal hjælpe til med at indfri målet om at give Udenrigsministeriet it i verdensklasse.

I Statens It er vores servicedesk et omdrejningspunkt. Den er det første sted, vores brugere kontakter, hvis de har brug for hjælp, og det sidste sted, der lukker efter en travl dag. Udenrigsministeriets medarbejdere arbejder i forskellige tidszoner, og der vil derfor være behov for at kunne supportere brugerne døgnet rundt.

Vi søger it-supportere, der vil yde en førsteklasses support til medarbejderne i Udenrigsministeriet og ansatte i staten i øvrigt. Som it-supporter hos Statens It’s servicedesk bliver du en del af et stærkt hold på 85 dygtige og hjælpsomme kolleger, der er fordelt på fire teams.

Læs hele annoncen her.

Gorrissen Federspiel søger it-supporter, København

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer inden for it-support hos en af Danmarks førende advokatkontorer? Sætter du en ære i et højt serviceniveau og vil du være med til at sikre, at dine kollegaer altid får en god brugeroplevelse? Så er det måske dig vi leder efter til vores IT-support team i København.

Som en del af Gorrissen Federspiel vil du opleve en alsidig hverdag med et højt tempo. Din hverdag kan bestå af alt fra 1. og 2. level support til opsætning af et Tour de France event eller it-support i Højesteret. Som på alle øvrige områder søger vi, også i it-support teamet, at være in a league of our own. Dette indebærer blandt andet, at vi kontinuerligt arbejder for at optimere både processer, systemer og brugeroplevelser med henblik på at understøtte forretningen.

I it-support teamet yder vi 1. og 2. level support til firmaets ca. 530 medarbejdere som er fordelt på vores kontorer i Aarhus og København. Afdelingen er bemandet fra kl. 8 til kl. 18. Uden for almindelig åbningstid skiftes vi til at supportere huset i en vagtordning.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.