Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

iPhone 14-produktion ramt af covid-restriktioner: Forvent længere leveringstider

I Kina har en covid-19-restriktioner igen sat sit præg på iPhone-produktionen, da en af Apples største leverandører opererer med nedsat kapacitet. Det vil give længere leveringstider, lyder det.

En af Apples største leverandører i Kina er rammes af covid-restriktioner, og det vil betyde længere leveringstider på de nye iPhone 14 Pro og iPhone 14 Max.

Det er en samlefabrik i den kinesiske millionby Zhengzhou, der i øjeblikket opererer med nedsat kapacitet.

"Vi forventer mindre leverancer af iPhone 14 Pro og iPhone Pro Max end vi havde regnet med, og kunderne vil opleve længere ventetider på at få deres nye produkter," oplyser Apple til Wall Street Journal.

Sidste uge havde Apple-leverandøren Foxconn en uges lockdown efter at have kæmper med covid-19 i flere uger. Området, der kaldes "iPhone City," er verdens største indenfor samling af Apples smartphones og hjem for hundredtusinde af arbejdere.

Samlefabrikken i Zhengzhou producerer normalt mere end 80 procent af iPhone 14 og 85 procent af iPhone 14 Pro-modellerne, frmegår det.

Apple oplyser, at der stadig er en stærk efterspørgsel for high-end-modellerne, og at selskabet prioriterer sikkerhed og sundhed hos medarbejderne i forsyningskæden.
"Vi arbejder tæt med vores leverandører om at vende tilbage itl normal produktionskapacitet mens vi sikrer sundheden og sikkerheden for enhver medarbejder," oplyser Apple.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere