Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Computerworld overtager it- og teknologimediet ’Alt om Data’

Med købet af Alt om Data repræsenterer Computerworld nu mere end 80 års samlede udgiver-traditioner på det danske it- og teknologiområde.

Computerworld i Danmark køber det traditionsrige it- og teknologimedie ’Alt om Data’.

Med købet af Alt om Data repræsenterer Computerworld nu mere end 80 års samlede udgiver-traditioner på det danske it- og teknologiområde: Computerworld udkom første gang på dansk i september 1981, mens Alt om Datas første nummer er fra oktober 1983.

Med købet overtager Computerworld blandt andet Alt om Datas hjemmeside, abonnements-database og nyhedsbrevsmodtagere.

I forbindelse med overtagelsen tilbydes brugere, der modtager Alt om Data-bladet i fysisk form adgang til Computerworlds digitale Premium-abonnement frem til udgangen af 2023. Uanset hvor længe deres abonnements-periode ellers løber.

Abonnenter vil i den kommende tid få direkte besked.

En lang tradition

På Computerworld er vi klar over, at så mange års historie forpligter.

Vi fyldte 40 år i september 2021 og rundede dermed et skarpt hjørne, som Alt om Data ville runde i 2023.

Jeg arbejdede desuden selv som Alt for Datas teknologiredaktør fra i 2005-06, så jeg er helt klar over, at det er en betydelig arv, der skal bæres videre på Computerworld.

Jeg og resten af redaktionen ser derfor frem til byde de mange Alt om Data-læsere velkommen i Computerworlds univers, som allerede i dag rummer spændende teknologinyheder og grundige test af de nyeste it-produkter.

Computerworld har de senere år cementeret sin position som det førende danske medie, der dækker samspillet mellem teknologi, forretning og samfund - krydret med vores fascination for og dækning af ny teknologi og nye teknologiske produkter.

Det er en udvikling, som vi nu styrker.

Lars Jacobsen
Chefredaktør


Loading ikon