Artikel top billede

(Foto: Jefferson Santos)

Her er 10 friske jobopslag, som du kan søge netop nu

Vi har fundet en række spændende stillinger hos eksempelvis PET, Nets og BaneDanmark, som du søge lige nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Nets, Tecsys og PET.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Poul Schmith/Kammeradvokaten søger it-sy­stem­kon­su­lent/it-supporter, Aarhus

Trives du med direkte bruger-support, og vil du være med til at gøre en forskel for vores medarbejdere i hverdagen? Så er det måske dig, vi mangler til vores kontor i Aarhus.

Du bliver en del af vores velfungerende, engagerede og fagligt stærke it-team. Teamet består af både drift- og supportkonsulenter, der alle brænder for at levere høj service.

Poul Schmith/Kammeradvokaten er et privat advokatfirma, der blandt andet er med til at løse samfundskritiske juridiske problemstillinger.

Her bidrager it-teamet hver dag med løse it-udfordringer og udvikle løsninger, der i sidste ende sikrer, at vores kunder (interne og eksterne) har fået en positiv oplevelse hele vejen rundt.

Din primære opgave vil være at hjælpe firmaets brugere, så de får en ukompliceret hverdag i brugen af vores it-systemer og udstyr.

Læs hele annoncen her.

Cloud Teams søger senior modern workplace-konsulent, remote

Brænder du for at arbejde med de nyeste 365-teknologier, optimere processer, understøtte forandringer, og være drivkraft for udvikling af modern workplace området?

Så er det dig, vi søger, til stillingen som senior modern workplace konsulent hos Cloud Teams.

Som senior modern workplace konsulent hjælper du virksomheder, der har investeret i Microsoft 365, til at komme i gang med modern workplace, for derigennem forøge produktiviteten og effektivitet. Du skal rådgive kunder omkring de bedste løsninger og implementering af strategi.

Ydermere vil analysere infrastrukturen via en cloud readiness analyse, udtænke og udvikle løsningsdesign, transition og migrering af on-prem og cloud løsninger være en del af dine opgaver.

Cloud teams er en arbejdsplads med en flad organisationsstruktur, en stor grad af frihed og fleksibilitet. Din bopæl er underordnet – du kan arbejde helt eller delvist remote alt efter hvad der passer dig.

Læs hele annoncen her.

Nets søger hardware quality manager within supply chain (Danish speaking), Ballerup

At Nets, you’ll develop in a fast-growing tech company in a high-paced, high-impact market. Working to shape the future of payments, it’s not just skills and motivation that gets the job done, it’s the full package that makes the difference.

Together, we impact the lives of everyone around us by powering an easier tomorrow for every citizen, bank, business and colleague.

What powers you at work?

We imagine that you have worked with electronic devices in a highly technical role, this could be as a development engineer, production technician, electronic repair technician, or similar.

We are quite open related to what your background is. As an example, you could have worked as an engineer in a small company, taking part in HW development, production support, quality work, vendor interaction, and it-management & support.

Your tech skills and experience form most of your qualifications, but it’s also your personality that makes the difference at Nets.

Læs hele annoncen her.

Me’ning søger modern workplace for­ret­nings­kon­su­lent med teknisk indsigt, København

Til en stilling hos Mening søges en forretningskonsulent med teknisk indsigt, som vil få ansvaret for Microsoft 365 projekter – helt fra workshop med kunderne til opsætning af løsningen til afsluttende overdragelse.

Det er derfor væsentligt, at du forstår og kan sparre med kunderne omkring optimering af deres forskellige processer.

Teamet er specialiseret i at opsætte Microsoft 365 løsninger, primært samarbejds- og kommunikationsløsninger baseret på SharePoint, PowerApps og Teams.

Løsninger der alle understøtter og effektiviserer kundernes forskellige processer. Vi har stor succes med levering af intranets, HR-portaler, QMS-løsninger m.v.

Du vil have en hverdag præget af en tæt dialog med kunderne i forhold til de del-leverancer, der aftales.

Opgaverne spænder fra deltagelse i salg til gennemførelse af projekter hos kunden. Du bliver en succes i jobbet, hvis du har en agil tilgang til projekter og kan sætte dig ind i kundernes forretningsprocesser.

Læs hele annoncen her.

Politiets Efterretningstjeneste søger systemad­mi­ni­stra­to­r til in­fra­struk­tur­team, Søborg

Vil du bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye systemadministrator.

Som systemadministrator i PET skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet.

Det gælder, når vores Livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores Aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation.

Vi tilbyder en central rolle som systemadministrator i vores enhed Platform, hvor du vil bidrage ved at tage ansvar for sammenhæng mellem de grundlæggende infrastrukturkomponenter og -discipliner. I rollen ligger ansvar for at sikre moderne, effektiv og stabil drift.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger softwa­re­ud­vik­ler med skarpe Delphi-kom­pe­ten­cer til Unik Bolig, Vejle

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som laver business management brancheløsninger, og som også er blandt Danmarks Bedste it-arbejdspladser?

Hos Unik Bolig, har vi allerede ansat flere udviklere de seneste måneder, men søger stadig flere, da vi er i en rivende udvikling.

Du bliver en del af vores PropTech produkt, Unik Bolig, som er en markedsledende brancheløsning til alle typer af ejendomsadministration. Kernen er et administrationssystem, og dertil integrerede webportaler, som vi også selv udvikler.

I dag har vi over 450 kunder som tilsammen administrerer over 700.000 lejemål.

Vi søger dig, der har erfaring som udvikler, og som kan kode i Delphi. Vil du bruge din Delphi-viden til at drifte, vedligeholde og videreudvikle vores kernefunktionalitet til administration af ejendomme kan vi tilbyde et job med fleksible arbejdstider og timer.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger it-sy­ste­mar­ki­tekt til at styrke og optimere it-driften, København

Vil du arbejde med it-drift og sætte retningen for løsningsarkitektur i et komplekst miljø?

I Banedanmarks it-driftssektion har vi ansvaret for de administrative it-systemer. Vi oplever en stigende efterspørgsel på implementering af nye systemer, forbedring af eksisterende systemer og højnelse af sikkerhedsniveauet.

Vi søger derfor en ny kollega, som kan bistå som teknisk kompetence.

Du får et spændende job med engagerede kolleger. Du får mulighed for at bringe din faglighed i spil i en central rolle med fokus på samarbejdet med vores driftsleverandør.

Du refererer til sektionschefen/it-driftschefen og bliver en del af it-drift. Vi er cirka 20 med­arbejdere, som bruger hinanden som sparringspartnere, og prioriterer tid til løbende udvikling af kompetencer.

Vi er fagligt engagerede, og vi løser vores opgaver gennem en uhøjtidelig omgangstone og med plads til at involvere os i hinanden.

Læs hele annoncen her.

Danske Commodities søger software de­ve­l­o­pers, Aarhus

You will join a team of more than 50 motivated software developers. We are a laid-back, yet curious, bunch - and we eagerly seek out new technologies, practices and methodologies to incorporate into our daily work.

Our culture is informal and learning-based, and you will get the opportunity to leverage your existing skill set and add new competencies along the way.

As software developers at DC, we get to develop systems and then actually see them used to make a difference.

Not only that, but we are usually seated right next to our trading colleagues and frequently chat about how to make the software even better.

The satisfaction from impacting the full lifecycle of our code is hard to describe. You will have to experience it for yourself!

Læs hele annoncen her.

Tecsys søger softwa­re­ud­vik­ler, Glostrup     

Har du erfaring med udvikling af Warehouse Management, sidder du og nikker når du hører begreber som C#, .Net, HTML5 og JavaScript og brænder du samtidig for at være med hele vejen fra design til kundesupport? Så har vi måske jobbet til dig.

Hos Tecsys bliver du en del af en international virksomhed i rivende udvikling, med gode muligheder for at dygtiggøre dig både fagligt og personligt.

Du bliver en del af et hold dygtige og engagerede kollegaer, der på nuværende tidspunkt tæller 16 softwareudviklere og arkitekter, og du tilknyttes det danske hovedkontor i Glostrup.

Vi går på arbejde for at udvikle og levere kvalitet og du har nu muligheden for at blive en del af holdet, hvis du kan videreudvikle og optimere den kode, der hver dag bruges til lagerstyring af virksomheder verden over.

Du bliver en del af et team, der samarbejder om at løse alle opgaverne i processen; fra specifikation, design og programmering til test, indkøring og support.

Læs hele annoncen her.

Nets søger system architect for eSecurity (Danish speaking), Ballerup

Nets powers payment solutions for an easier tomorrow for banks, businesses and consumers across Europe. We are a part of Nexi Group - The European PayTech.

Handling billions of transactions annually, Nets, is among the solid payment processors in Europe. We keep a tight focus on making it even easier and more intuitive for our customers to handle digital payments and related services.

This has made us a trusted partner to more than 700,000 merchant outlets, including 140,000 online merchant outlets, more than 260,000 enterprises and over 250 banks across Europe.

At Nets, you’ll develop in a fast-growing tech company in a high-paced, high-impact market. Working to shape the future of payments, it’s not just skills and motivation that gets the job done, it’s the full package that makes the difference. Together, we impact the lives of everyone around us by powering an easier tomorrow for every citizen, bank, business and colleague.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.