Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Ninja Download Manager: Lynhurtige downloads

Dette program er et af de nyere, du kan vælge imellem. Det ser man. Det virker langt mere moderne end de fleste af konkurrenterne.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Brugerfladen er enkel og moderne (omend lidt mørk i det). Og med værktøjets accelerator kan du hente filer 10 gange hurtigere end ellers. Fidusen er, at Ninja opdeler hver fil i bidder og henter hver bid fra forskellige serverforbindelser. Det giver også et mere sikkert download. Faktisk kan du begynde at afspille musik- og videofiler, før de er hentet helt ned.

Der er også en indbygget videodownloader, som understøtter You-Tube og Vimeo, og en videokonverter, som automatisk ændrer filformatet, når filen er hentet. Der er mange gode downloadere på markedet, men hvis du er til musik, film og tv, så er denne manager det rette valg. Bemærk, at den gratis version af værktøjet kan findes på udviklerens hjemmeside: https://ninjadownloadmanager.com