Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft lancerer ny version af PowerToys: En kavalkade af fejlrettelser, forbedringer og problemer

Så er der kommet ny version af PowerToys, nemlig version 0.65.0, som både indeholder rettelser og forbedringer. Der er dog også fejl.

Det er ikke længe siden, der sidst var PowerToys-nyheder, da det kom frem, at programmet, som en Microsofts gratis kasse med værktøjer til Windows, ville få en quick-launch-funktion.

Og nu er Microsoft i gang med igen. Der er nemlig kommet en ny version af PowerToys: v0.65.0.

Til gengæld er denne nye version primært fyldt med fejlrettelser og forbedringer og ikke nye værktøjer, som der ellers har været ved de foregående PowerToys-meldinger.

Det skriver Onmsft.

Kodebasen bliver med opdateringen opgraderet til at fungere med .NET 7, Quick Accent-værktøjet viser nu beskrivelse af det valgte element. Derudover understøtter ColorPicker tilføjelse af brugerdefinerede formater.

"Microsoft PowerToys v0.65 er ude nu med en masse gode forbedringer," skriver Kayla Cinnamon, det er program manager hos Microsoft på Twitter.

Ikke fejlfri

Mediet skriver dog, at opdateringen også kommer med en række kendte fejl.

For eksempel kan værktøjet Text Extractor muligvis ikke genkende tekst på ARM64-enheder, der kører på Windows 10.

Derudover kan nogle brugere af det nye Windows 11 opleve problemer med PowerRename og Image Resizer, men det burde kunne fikses med en genstart.

Derudover er der brugere, som har klaget over at de ikke er i stand til at åbne vinduet Indstillinger. Microsoft er dog i gang med at udrulle en løsning på dette.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere