Artikel top billede

(Foto: Mathias Christensen/Microsoft Danmark)

Danmarks bedste Microsoft-partner efter kåring: "Der har været jubel, highfives og rigtig stor glæde på alle vores kontorer i hele Danmark"

Microsoft Partner Award 2023: Onsdag aften vandt Fellowmind prisen som årets danske Microsoft-partner, og derudover fandt selskabet også prisen inden for business applications. "Det har en kæmpestor betydning i forhold til at styrke vores position i forhold til medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og nye potentielle kollegaer," lyder det ovenpå sejren.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs reaktionen fra årets danske Microsoft-partner ovenpå triumfen.
307
1:45 min
Selvom det danske Microsoft Partner Awards sluttede onsdag aften er glæden ikke aftaget hos vinderne af årets partner, Fellowmind.

"Vi er naturligvis rigtig stolte og taknemmelige over at have fået titlen som årets danske partner og samtidig også prisen inden for business applications," siger Mikkel Aude, executive director hos Fellowmind, til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Disse 20 virksomheder har ifølge den danske it-branche de mest kompetente, problemløsende og servicemindede medarbejdere

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk boligsite får påbud efter alvorligt brud på GDPR for brug af omstridt Facebook-værktøj

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft står over for GDPR-bøde på flere milliarder kroner for LinkedIn-annoncer

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft og Apple i intens konkurrence om at have det bedste image blandt de danske it-kunder: Her er de 10 mest populære it-selskaber

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft-huset Venzo sælger forretningsben – 19 ansatte flytter