Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Søg dem nu: Vi har fundet 10 ledige projektleder-stillinger til dig

Er du på jagt efter drømmejobbet som projektleder? Så har vi fundet 10 spændende stillinger, der er ledige netop nu.

I denne uge har vi fokus på projektledelse. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Matas, Seges Innovation og Banedanmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen en project manager, Odense

For vores kunde, IT Forum Gruppen, leder vi efter en dygtig project manager og frem for alt en god kollega, som trives i et stærkt fællesskab med fokus på design og implementering af infrastrukturløsninger til en bred vifte af kunder.

Fundamentet i stillingen bliver struktur, koordinering og fremdrift i bestræbelsen på sikre fortsat implementering og videreudvikling af Ivanti (ITSM) bredt i IT Forum Gruppen.

Du vil få ansvar for ledelse og koordinering af udrulningen og videreudvikling af ITSM, som er fundamentet i den digitale styring af processer og struktur i IT Forum Gruppen.

Herudover vil der sekundært være klassiske PM-opgaver i projektteamet omkring struktur og fremdrift af specifikke kundeprojekter.

Læs hele annoncen her.

KMD søger technical project manager, Aarhus, Odense eller Ballerup

Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt?

Vil du være med til at sætte dit fingeraftryk på softwareløsninger til energisektoren? Motiveres du af arbejdet med en kompleks it-løsning med store datamængder, som afsæt for den grønne omstilling? Så er det måske dig, vi søger.

KMD er Danmarks største it-udviklingshus, og er den virksomhed, der investerer mest i at udvikle digitale løsninger, der kommer danskerne til gavn.

Vi har nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som dagligt udfordrer og gør hinanden bedre.

Til vores forretningsenhed KMD Sustainability Solutions, der leverer forretningskritiske softwareløsninger til energisektoren, søger vi en technical project manager med overblik og gode kommunikative evner, som blandt andet kan indtage en central rolle i eksekveringen af KMD Sustainability Solutions projekter.

Læs hele annoncen her.

Seges Innovation søger digital/ IT program manager, Aarhus

Har du erfaring med at lede strategiske projekter og ønsker du at være med til at transformere den danske landbrugssektor?

Er du en passioneret projekt-/programleder, der brænder for at skabe og forme organisationer, der kan udvikle innovative, smarte og banebrydende løsninger, som i sidste ende kommer vores kunder og brugere til gavn?

Som program manager vil du have ansvaret for at lede strategiske forandringsprojekter i Seges Digital.

Projekterne vil være med til at forme og forbedre vores forretningsstrategi, organisationen og samarbejdet med vores interessenter, når vi skal bidrage til at modernisere og effektivisere den danske landbrugssektor.

Du vil arbejde tæt sammen med afdelingens ledelse og andre relevante interessenter for at sikre, at projekterne lever op til forventningerne og opnår de ønskede resultater.

Læs hele annoncen her.

Matas søger teknisk projektleder, Allerød

I denne rolle vil du have ansvaret for at lede og koordinere tekniske projekter fra start til slut, på tværs af forskellige løsninger og platforme.

Din evne til at håndtere mange sideløbende projekter og opgaver på tværs af forskellige afdelinger og eksterne leverandører vil være afgørende for succes i denne rolle.

Du vil også spille en central rolle i at bidrage til at ensarte og sætte rammerne for projekt-processer og support, hvilket er afgørende for at sikre en sammenhængende og effektiv gennemførelse af vores projekter.

Sammen med vores udviklingsteams og forskellige afdelinger vil du samarbejde tæt for at sikre en effektiv projektgennemførelse.

Din tekniske forståelse og erfaring med low-code og no-codeværktøjer vil være et plus. Du vil blive en del af et dygtigt og passioneret team med fokus på e-commerce og en ambition om at løfte online handel til nye højder.

Læs hele annoncen her.

Domstolsstyrelsen søger PMO til It-projektenhed, København

Vi er en veletableret projektenhed forankret i Styrelsens Center for It. Enheden består p.t. af 11 medarbejdere heriblandt it-projektledere, en digitaliseringskonsulent og testere.

Vi følger Statens It-projektmodel, men har også en lang række udviklede støtteværktøjer og tilpasset projekt governance, som følges på tværs i styrelsen og med inddragelse af retterne. Din leder og nærmeste samarbejdspartner bliver It-projektenhedens chef.

Rollen som PMO-manager er en alsidig rolle, hvor der foruden skriftlig rapportering til en række formelle fora i og udenfor styrelsen også tit vil være behov for at indgå i projekter og samarbejder med kolleger og chefer i styrelsen og ved retterne.

Det er derfor vigtigt, at du både kan begå dig på et strategisk og operationelt niveau. Ligesom du skal trives med at skifte mellem at drive, producere og indgå i samarbejder på tværs hen over året.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger it-projektleder til udvikling af SAP S/4HANA, København

Trives du med at arbejde med både teknologi og projektledelse – og med mennesker? Så har du nu chancen for at stige om bord på - hvad vi selv synes - er Danmarks mest spændende projekter inden for SAP S/4HANA.

Projekter, som sætter et synligt aftryk på dine kollegers hverdag og som faktisk hjælper til at effektivisere arbejdet med fremtidens grønne digitale jernbane.

Banedanmark konverterede i marts 2023 SAP til det nye, fremtidssikrede S/4HANA.

Du skal blandt andet være med til at sikre ny og forbedret digital understøttelse af vedligehold, fornyelse og nyanlæg af jernbanen, ligesom du vil komme til at arbejde med projekter, der skal styrke understøttelsen af økonomi, HR, indkøb og lager samt SAP Fiori, mobil-, og cloudbaserede produkter.

Vi arbejder med SAP-projekter i alle størrelser og med stor og lille kompleksitet. Vi garanterer, at du ikke kommer til at kede dig. Vil du være med?

Læs hele annoncen her.

Rigsadvokaten søger it-projektleder, København

Rigsadvokaten er på udkig efter en It-projektleder med teknisk viden og lysten til at styre tværorganisatoriske projekter, der skal understøtte vores kerneforretning.

Vi arbejder for retfærdighed, hvorfor du som projektleder hos Rigsadvokaten bliver en del af en dedikeret arbejdsplads, hvor samfundet kan regne med, at vi tilstræber den højest mulige kvalitet i vores arbejde.

Vi er en It-sektion, der har ambitioner om en stærkere forretningsunderstøttelse og mere sammenhæng på tværs af it-systemer.

Da straffesagskæden går på tværs af Justitsministeriets område, hvor politiet og domstolene er de nærmeste samarbejdspartnere, er der ofte tale om et tværgående samarbejde med stor kompleksitet og mange interessenter.

Vi har behov for en dygtig kollega, der kan bidrage aktivt og som har lyst til at bidrage med den fortsatte digitalisering af anklagemyndigheden.

Læs hele annoncen her.

Tietoevry Denmark søger projektleder, København

Tietoevry fortsætter digitaliseringen af offentlige og private virksomheder og er i rivende vækst. Derfor søger vi en erfaren Projektleder.

Brænder du for digitalisering, projekt- og programledelse, og muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder – så kig nærmere her.

Du er en erfaren projektleder med en stærk kommerciel og kontraktuel forståelse, og har succesfuldt arbejdet med implementering af forretningsnære it-løsninger fra leverandørsiden.

Du motiveres af at opnå gode kunderelationer og høj kundetilfredshed, og trives i spændingsfeltet mellem den daglige leverancestyring, økonomi- og kontraktstyring, og den langsigtede forankring af kundeplaner og kundeudvikling.

Du tilbydes en ledende rolle i et stærkt leveranceteam, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes med teamet præger hverdagen.

Læs hele annoncen her.

FOA søger en it-projektleder - til digitalisering der gør en forskel, København

Digitalisering er en vigtig brik i FOAs ambition om at sikre de bedste vilkår for vores medlemmer.

Det er derfor yderst vigtigt, at vi udnytter og videreudvikler vores digitale løsninger i et tæt samarbejde mellem it og forretning, på tværs af organisationen og med inddragelse af slutbrugere. Vi har i it mange ideer til øget digitalisering i FOA, og det bedste er, at det har den øvrige del af FOA også.

Som it-projektleder kommer du derfor til at arbejde tæt sammen med kollegaer fra forretningen, FOAs it-arkitekter, eksterne leverandører samt FOA ITs agile udviklingsteams.

Vi har altid slutbrugeren i fokus, og der er typisk repræsentanter for disse med i en referencegruppe.

De sidste par år har vi blandet andet gennemført projekter om app til tillidsrepræsentanter, digitalt løntjekværktøj, nyt telefonisystem og digital signeringsløsning. Der vil både være større og mindre projekter.

Læs hele annoncen her.

SDC søger projektleder, Ballerup

Hvis du er i markedet for at finde et nyt PM job, har du sikkert fået øje på vores jobopslag før, for vi har næsten altid en åben dør, hvis du er drevet af projektledelse.

Det er hos SDC, at din karriere kan folde sig ud, både hvis den er ved at tage fart eller allerede er på højt niveau. Der er masser af gode grunde til at kigge i vores retning:

De fleste vil gerne i gang og skabe værdi for de projekter, der skal ledes. Det kan vi sagtens forstå, så derfor er introduktionsprogrammet for nye projektledere en kombination af aktiv læring, mentoring og elementer af ”old-school” undervisning i SDC’s projektværktøjskasse.

Klassiske discipliner med et SDC-tvist naturligvis – for selvom du er en garvet projektleder, er det godt at få talt om ansvar i projektlederrollen, få hænderne omkring SDC’s projektmodel, blive klogere på PM processerne og få delt viden med kollegerne.

Projekterne handler om it og bank i bred forstand og spænder fra implementering af infrastruktur til udvikling af fintech-løsninger.

Overskrifterne er lovgivning og sektorkrav, net-og mobilbank, og meget andet. Vi gør os umage med at koble de rigtige projekter og projektledere sammen.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.