Artikel top billede

KMD skal lave løn for Dansk Flygtningehjælp

KMD har overtaget opgaven at aministrere lønudbetaling til Dansk Flygtningehjælps 500-600 medarbejdere.

KMD har indgået en aftale med Dansk Flygtningehjælp, der outsourcer lønadministration til it-virksomheden i mindst tre et halvt år.

Dansk flygtningehjælp indgik en konsulentaftale med KMD, da organisationens eneste lønarbejder sagde op i april. Med mellem 500 og 600 ansatte stod Dansk Flygtningehjælp med et akut problem.

I første omgang overtog KMD opgaven uden at ændre på processerne, ved simpelthen at placere en medarbejder hos Dansk Flygtningehjælp.

Ved indgåelsen af outsourcingaftalen vil lønadministrationen i stedet foregå hos KMD selv.

”Vi havde længe været opmærksomme på sårbarheden i lønadministrationen med bare en enkelt medarbejder. Dansk Flygtningehjælp har sat pris på den hurtige hjælp til at løse opgaven og ser fremadrettet outsourcing af lønfunktionen som en sikring af kompetencer på området.

Det er den primære årsag til, at vi har lagt opgaven ud af huset,” siger ressource- og udviklingschef Anders Maegaard hos Dansk Flygtningehjælp.

Lønadministrationen i Dansk Flygtningehjælp har i høj grad været en manuel proces indtil videre.

”I kraft af vores mange medarbejdere med specialviden inden for området løn og it kan vi på samme tid give et løft, øge effektiviteten og mindske sårbarheden. De nye it-løsninger vil i høj grad erstatte manuelle processer.

Det giver nogle effektiviseringsgevinster både i forhold til lønopgaven centralt og for de enkelte afdelinger, forklarer områdedirektør i KMD, Ole Nørmølle.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere