Artikel top billede

Sommer på jobbet med Thomas Gregers Honoré

Sommer på jobbet: Den arbejdsstation, som Oracle Danmarks administrerende direktør, Thomas Gregers Honoré, anvender er Microsoft-fri zone. Og desuden helt ryddet for unødvendige ting.

Hvor stor en del af din arbejdsuge arbejder du hjemmefra?

Det gør jeg faktisk ikke ret meget, men jeg synes, at det er en god mulighed at have. Jeg arbejder hjemme måske nogle få timer om ugen. Det er, når det giver mening mellem møder eller lignende.

Jeg rejser meget i Norden, og det er vigtigt for mig at være så meget på det danske kontor som muligt, når jeg er i Danmark - også for at opleve det sociale ved at være på arbejde.

Hvad kendetegner din arbejdsstation derhjemme? Og på arbejdet?

Det er vel kendetegnende, at jeg godt lide at bruge Mac. Og at jeg helst ikke bruger Microsoft-produkter, for jeg mener, at det er vigtigt at bruge åbne standarder. På min hjemmecomputer er min browser Firefox, og mit emailsystem er Thunderbird. Og sådan er det også på min computer hos Oracle, ligesom jeg bruger OpenOffice.

Min plads hos Oracle i Ballerup er kendetegnet af, at jeg har alt, hvad jeg skal bruge i min taske, så jeg har ikke mange ting stående på mit skrivebord. Det hele er i min bærbare pc, i min iPhone og i min taske, så jeg har ingen ringbind eller noget fysisk arkiv eller nogen private ting på min plads.

Hvilken stemning er der i Oracle Danmark om sommeren?

Fra midten af juli til midten af august er stemningen meget afslappet, og vi bruger tiden på at få ryddet op. I år er det lidt specielt, for vi skal flytte domicil lige på den anden side af sommerferien. Derfor vil sommerferien blive brugt på at få ryddet op i vores ting og få planlagt flytningen.

Flytningen skyldes, at vi skal bruge nogle lokaler, der passer bedre til den måde, som vi arbejder på. På det nye kontor vil ingen - heller ikke mig selv - få faste pladser. I stedet inddeler vi huset i fire zoner, som man skal bruge alt efter sin arbejdsopgave. Der bliver en stille-zone, en dialog-zone, en projekt-zone og en ringe-zone.

Vi tror meget på den fleksible arbejdsplads, og vi kommer til at gøre det ret ekstremt. Når man kommer ind, vil der være et stort rum ligesom i en amerikansk high school, hvor man har sit skab med sine ting i. Derfra går man ud i den zone, hvor man vil arbejde. Det er ret nytænkende.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere