Artikel top billede

Fik du læst alle Computerworlds juletips og juletricks?

Fik du det hele med? Få overblikket over Computerworlds store julekalender med stribevis af gode tips og ideer, som du kan bruge i din it-hverdag.

Hvordan kommer man tæt på Steve Jobs? Hvordan bliver man opdateret med alt, hvad der rører sig af vigtige ting i it-arenaen? Hvordan optimerer man sit Windows-skrivebord? Hvor finder man de gratis programmer?

Disse og mange andre spørgsmål har du i december kunnet finde svar på i Computerworlds store julekalender, hvor vi alle hverdage gennem måneden er kommet med tips og ideer til ting, som du kan bruge direkte i din hverdag.

Det kan være, at du ikke fik det hele med. I givet fald kan du få overblikket over emnerne og de gode råd gennem julemåneden herunder.

Kom endelig med dine egne råd, tricks og tips i debat-feltet under hver artikel.


Få en invitation til Google Wave
1. december: Der er mange, der gerne vil have en invitation til Google Wave. Her kan du se, hvordan du bliver en af dem, der kan prøve det nye værktøj.


Sådan møder du (måske) Steve Jobs
2. december: Hvordan kommer man tæt på en mand, der netop er kåret som årtiets største erhvervsleder - og i øvrigt er kendt for at sky pressen? Computerworld gjorde forsøget.


Her er verdens vigtigste webside
3. december:Ifølge søgemaskinen Yahoo er der i dag er over 50 milliarder sider på nettet. Her får du den helt subjektive og aldeles uvidenskabelige beretning om verdens bedste hjemmeside.


10 gode business-applikationer til din smartphone
4. december For det travle karrieremenneske er det stigende antal mobile applikationer en sand julekalender. Her får du en række bud på applikationer, der kan gøre din arbejdsdag nemmere.


Sådan får vi overblik over it-branchen
7. december: Computerworld-redaktionen drøner rundt på nettet dagen lang. Se her, hvilket sites, der rykker på redaktionen netop nu.


Læs eksperternes råd om gode it-bøger
8. december: Med Computerworlds professionelle bog-anmeldelser får du ideer til ønskelisten om alt fra it-sikkerhed, programmering, cloud computing og SOA til et godt grin om it-branchen.


Gratis alternativer til dyre programmer
9. december: Julen varer længe, koster mange penge. Men hvorfor smide kronerne efter dyre program-licenser, når der er bunkevis af gratis alternativer på nettet?


De 10 mest irriterende programmer
10. december: Det er den 10. december, og det kalder på en Top 10-liste over verdens mest irriterende programmer til Windows.


Gaven til kvinden - få gode råd her
11. december: Glade jul, dejlige jul - eller et mareridt, når man skal finde på gave til konen eller kæresten? Fortvivl ikke, Computerworld har masser af gode ideer, så julefreden kan sænke sig.


Sådan kører du Ubuntu på Windows
14. december: På under 10 minutter kan du komme igang med din helt egen version af den populære Linux-variant, Ubuntu. Det er risikofrit og lugter slet ikke af julenørderier. Her kan du se, hvordan du gør og få gode råd.


Fem bud på gode multimedieafspillere
15. december: Den ultimative medieafspiller klarer alle kendte video- og lydformater, er brugervenlig og kræver ikke for meget af maskinen. Her er fem bud på gratis medieafspillere


Beregn prisen for din hjemmeside
16. december: Hvad er din hjemmeside værd i gode danske kroner? Er IBM, Microsoft eller KMD's danske domæne mest værd? Få et (næsten) troværdigt svar her.


Her er de gratis programmer til Windows
17. december: Hvis du kører Microsoft Windows, skal du unde dig selv at prøve disse gratis open source-applikationer.


Sådan nedbringer du roaming-udgifter
18. december: Det kan være dyrt at have medarbejdere, der bruger mobiltelefonen i udlandet. Computerworld giver her tips til, hvordan din virksomhed kan holde udgifterne nede.


Sådan gør du din jul lidt grønnere
21. december: Når indtryk og resultater fra klimatopmødet har bundfældet sig, kan julen bruges til at gøre noget ved strømforbruget. For klimaet eller pengepungens skyld.


Sådan gør du dit skrivebord lækkert
22. december: Computerworld viser nu vejen til, hvordan man kan personificere sin normale Windows-desktop. Det kan både give øget produktivitet og glæde hos medarbejderne.


Er versionsnumre fup og marketing?
23. december: Læs hvordan Microsoft Word sprang fra version 2.1 til 6.0 og se hvilket program, der har verdens højeste versionsnummer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere