Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Avayas kreditvurdering styrtdykker efter Nortel-køb

Avaya er ikke mange potter juice værd efter selskabets køb af Nortel. Se her hvorfor.

Computerworld News Service: Avaya er nu den ubestridt største leverandør af unified communications, men købet af Nortels erhvervsdivision har ifølge Moody's Investors Service fået virksomhedens kreditvurdering til at styrtdykke.

Den privatejede virksomheds kreditvurdering er ifølge Wall Street Journal faldet brat til B3, hvilket er hele seks trin under den laveste vurdering, der anses for at være investeringsværdig.

Disse vurderinger dækker over, hvor kreditværdige såkaldte juridiske personer er.

Det rene junk

En kreditvurdering på B3 markeres som "høj kreditrisiko" og som værende af "generelt lav kreditkvalitet" og hører derudover blandt de vurderinger, der ofte benævnes som skrot (eng.: junk).

Nortel-handlen har masser af potentiale for Avaya - heriblandt til at opnå den højeste vurdering blandt leverandører af unified communications, men ifølge Moody's er vejen til at integrere Nortel og konsolidere denne føring fyldt med farer, skriver Wall Street Journal.

Avayas lån til at finansiere opkøbet på 4,68 milliarder kroner (900 mio. USD) vil ifølge Moody's "ikke efterlade megen støddæmpning til eventuelle, uforudsete drifts- eller integrationsomkostninger og minimal kapacitet til at foretage væsentlige afbetalinger på lånet."

Er på vej med roadmap

Avaya har lovet at fremlægge et roadmap for integrationen af Nortels produkter i sin egen produktlinje 19. januar og oplyser at have været i gang med at skabe en samlet ledelsesarkitektur for de to organisationer lige fra virksomheden vandt budet på den konkursramte Nortel-division og indtil sidste uge, da handlen blev afsluttet.

Avaya er privatejet af Silver Lake Partners og TPG Partners.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere