Fornufts-ægteskab endt i skilsmisse hos Navi Partner

Navi Partner Hjørring har trukket sine tre afdelinger ud af samarbejdet Navi Partner og starter op for sig selv under navnet Agidon. Læs her hvorfor.

Navi Partner Hjørring var med fra begyndelsen, da en række små Navision-forhandlere i 1999 gik sammen i et fornuftsægteskab for at leve op til Microsofts nye krav om, at Navision-forhandlerne havde en vis størrelse og bestemt antal medarbejdere for at blive certificeret.

Resultatet blev Navi Partner A/S, der i begyndelsen nærmest kun var en fælles indkøbsforening, men med tiden fik meget mere samarbejde, blandt andet med fælles uddannelse af medarbejderne.

Navi Partner ægteskabet har givet en række fordele for Hjørring-afdelingen. Men som det nogle gange går i parforhold, er parterne vokset fra hinanden.

Derfor har Navi Partner Hjørring, der har afdelinger i Hjørring, Odder og Odense, valgt at lade sig skille fra de andre, og starte op under navnet Agidon.

De andre Navi Partnere kører videre som før med.

Tidligere har man haft 140 medarbejdere, men må nu sige farvel til de 26, der hørte under Navi Partner Hjørring.

Navi Partner Hjørring vil noget mere
"Navi Partner-samarbejdet har fungeret godt, fordi vi var meget ens. Vi havde alle sammen kun fokus på Navision og kun softwaren. Derfor kunne vi en masse sammen. Vi kunne markedsføre os samlet og lave fælles projekter til kunderne," fortæller Jørgen Jensen, der er direktør i Agidon, det tidligere Navi Partner Hjørring.

"Men hen ad vejen har vi i Hjørring udviklet rigtig mange tillægsløsninger. Blandt andet lønmoduler og EDI-løsninger. Det har også betydet, at vi med årene er begyndt at få kunder, der ligger uden for Navi Partner kredsen," siger Jørgen Jensen.

Navi Partner Hjørring har også adskilt sig på andre måder.

Det var for eksempel ikke normalt, at de enkelte forhandlere i samarbejdet havde flere afdelinger. Derfor er bruddet også kommet som en naturlig udvikling.

"Vi har fået en anden profil med årene. Vi vil gerne noget mere, som ikke har kunnet lade sig gøre indenfor Navi Partner konceptet. Der har været nogle bindinger i konceptet, som vi gerne ville have været foruden," siger Jørgen Jensen.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?