Artikel top billede

Ingeniørerne kåret som Danmarks stærkeste it-team

It-afdelingen i ingeniørforeningen IDA er årets vinder af den prestigefyldte It Pro Team Award. Læs her, hvorfor valget faldt på dem.

"Det har været en lang rejse, hvor vi har ændret hele måden at drive it på. Mit team har været utrolig dygtige og har udviklet sig meget," siger Lars Aagaard, it-direktør i ingeniørforeningen IDA.

Han er den stolte leder i front for den 12 mand store it-afdeling, der har vundet It Pro Team Award, som Microsoft i år uddeler for tredje gang.

Vinderteamet er blevet udvalgt af en fem mand stor dommerkomité, som blandt andre tæller Computerworlds egen chefredaktør, Jan Horsager.

Jørgen Bardenfleth, der er administrerende direktør i Microsoft, er også blandt dommerne, og for ham var det klart, hvorfor valget faldt på IDA's it-afdeling.

"De er meget proaktive og gode til at tænke i nye løsninger og derved understøtte forretningen optimalt," forklarer han.

Ambitiøse målsætninger

Jørgen Bardenfleth roser også teamet for at være ambitiøst og stille store mål for sig selv. Blandt andet har målsætningen hos IDA siden 2007 været:

"I 2012 er IDA blandt verdens bedste til it-understøttelse af forretningsmæssige processer i en administrativ servicevirksomhed."

"IDA skyder rigtig højt og er meget ambitiøse, men arbejder samtidig efter deres eget pragmatiske motto: Vi skal være lidt bedre i morgen, end vi var i går," siger Jørgen Bardenfleth

Jacob Fink, der er konsulent for Rambøll og tidligere redaktør af Rambøll-udgivelsen 'IT i Praksis', har også siddet i dommerkomiteen. Han er ligeledes imponeret af den måde, som it understøtter forretningsprocesserne i IDA.

"Det centrale i IDA's succes med brugen af it er den stærke it-afdeling, hvor teamet har været dygtige til - på et helt grundlæggende niveau - at sætte sig ind i processerne i de enkelte afdelinger," forklarer Jacob Flink.

"De har påtaget sig den rolle og har været gode til at tilbyde deres kompetencer aktivt og til at være bindeleddet mellem de forskellige afdelinger i foreningen," siger han videre.

Se overrækkelsen her: It Pro Team Award 2010

Læs hvorfor prisen uddeles:
Microsoft-chef: Hverdagens helte skal påskønnes

Læs også om sidste års vinder: Bornholmsk it-afdeling vinder IT Pro Award

Du kan læse meget mere om it-teamet hos IDA og om nøglen til organisationens succes i den trykte udgave af Computerworld den 19. marts.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere