LIC Energy i amerikanske forhandlinger

Det danske softwarefirma LIC Energy er i forhandlinger med en amerikansk konkurrent om strategisk alliance.

Af Daniel Bergsagel, IDG Online

LIC Energy, der leverer software til olie- og gasindustrien, har indledt forhandlinger med sin amerikanske konkurrent Wright, Logue & Associates om et tæt samarbejde, skriver selskabet i en pressemeddelelse. Indholdet af forhandlingerne er endnu ikke offentliggjort, men en afgørelse ventes i denne måned.

LIC Energy leverer løsninger til olie- og gasselskabernes driftssystemer leverer, mens det amerikanske selskab laver ledelsessystemer.

Den danske virksomhed, der er noteret på Københavns Fondsbørs, er etableret i syv lande, senest i Australien, og har en årlig omsætning på omtrent 130 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere