Netværksharddisk på 1 TB deler det hele

Western Digitals seneste udgave af MyBook kaldet World Edition II giver ikke alene 500 GB eller 1 TB data i RAID 1, men sikrer også adgangen til filer og dokumenter fra internettet.

Har du mere end én computer, så ved du, hvor besværligt det er at jagte filer på de forskellige harddiske. Problemet kan løses med en server, men bagsiden ved serveren er prisen, strømforbruget og tiden, der skal bruges på vedligeholdelse.

Alternativet er en netværksharddisk som nemt og hurtigt kobles på firmaets eller familiens netværk og giver adgang til delte filer, samt ikke mindst muligheden for en central backup.

Med den nyeste version af MyBook-serien af netværksharddiske, kaldet World Edition II, tager Western Digital skridtet videre. Ikke alene sikres adgangen fra det lokale netværk, men også fra internettet.

Mens muligheden for at give alle internettets hackere potentiel adgang til vores gamle statistikopgaver og andre kompromitterende filer fylder os med gru, så kan teknikken være redningen for den glemsomme bruger.

NAS-drevet leveres desuden med backup-software, gigabit netværksstik, USB 2-port til at koble flere enheder sammen samt en indikator på fronten, der hurtigt viser, hvor meget ledig plads der er tilbage.

WD MyBook World Edition II leveres i to kapaciteter: 1 TB eller det mere menneskelige 500 GB. Vælger du at bruge den indbyggede RAID 1 muligheden, vil den ene TB dog formindskes til 500 GB.

Skulle du løbe tør for plads, tillader Western Digital, at du selv opgraderer harddiskene uden at miste din garanti.

Prisen på World Edition II 500GB bliver 1.950 kr, mens 1TB versionen forventes at lande på 3.870 kr. Ifølge Western Digital skulle diskene ramme de danske hylder i midten af marts.

Du kan læse mere om Western Digitals eksterne harddiske her - og læse PC Worlds stortest af 14 eksterne diske her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere