Gratis spil: Læserne anbefaler

Efter vores højst succesrige serie om gratis spil på nettet, har adskillige læsere foreslået yderligere spil, som vi bringer her.

Artiklerne om gode og gratis spil på nettet var efter læsertallet af dømme særdeles populære, og derfor iler vi med at bringe links til yderligere gode og gratis spil - denne gang anbefalet af en håndfuld glade læsere.

Voyage Century Online

Rune var første mand til at kommentere artiklen, og han foreslog spillet Voyage Century Online.

Rune skrev: "Spillet handler om perioden i verdenshistorien, hvor vi krydsede de store verdenshave i sejlskibe. I spillet kan man derfor vælge at være en handelsmand som henter profit på at handle med sjældne varer fra fremmede havne, en opdagelsesrejsende, en pirat jæger med krigsskib, eller man kan vælge at blive pirat.

I spillet har man sit eget skib, som man sejler rundt med og løser missioner eller sejler blot for at sejle og eventuelt blive involveret i søslag. Man kan sågar købe flere skibe og udvikle på dem alle."

Webadresse: www.voyagecenturyonline.com

Silkroad

Kenneth Urban anbefalede næste gratis spil, og Kenneth skrev: "Spillet er lidt ligesom WOW [World Of Warcraft] som nok må siges at være tidens mest populære spil.

Grafikken og gameplayet i spillet er kanon, og du kan også købe dig til lidt hjælpemidler i spillet, men jeg er nået meget højt op i level, og jeg har ikke brugt en krone på det. Hvis du betaler, kan du også altid komme ind på serveren, hvilket af og til, hvis serverne er overfyldte, kan være lidt trælst, for så bliver man nød til at prøve nogle gange, før man kommer ind."

Webadresse: www.silkroadonline.net

Savage: The Battle for Newerth
Lars Skovgaard Madsen henledte vores opmærksomhed på spillet Savage.

Han skriver: "Et spil, som jeg tror er overset, er Savage. Det er blevet lagt ud som freeware for at reklamere for Savage 2, men er et fuldt spil. Det kombinere rts [Real Time Strategy] og fps [First Person Shooter] på en original måde."

Webadresse: www.s2games.com/savage/

Game Giveaway of the Day

Per Larsen oplyste, at man på websiden Game Giveaway of the Day "får masser af spil, ganske gratis, hvis man slår til inden for 24 timer." Det ser lovende ud, og vi giver hermed tippet videre.

Webadresse: game.giveawayoftheday.com

Scorched 3D

Jens Sveistrup mente, at vi burde buske Scorched 3D i en eventuelt tredje del af artiklen om gode og gratis spil. Scorched 3D er løseligt baseret på det klassiske DOS-spil Scorched Earth og kan nok tåle at blive spillet igen.

Webadresse: www.scorched3d.co.uk

På vegne af redaktionen og PC Worlds andre læsere siger vi hermed tak til Rune, Kenneth, Lars, Per og Jens for at dele deres viden om gratis spil med os.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere