Giver rygeforbud flere sms'er?

Når rygere fra i dag bliver sendt udenfor for at ryge, sender de flere sms’er. Det har i hvert fald været tilfældet i England ifølge mobilselskabet Orange. Se 25 ekstreme metoder til at kvitte smøgerne.

Fra i dag onsdag bliver det lidt mere besværligt at være ryger, når den nye rygelov træder i kraft.

Visse steder bliver de nikotinafhængige henvist til at ryge udenfor og må måske stå alene under et halvtag og pulse løs. Men der er noget, der tyder på, at rygerne fordriver tiden med andet end bare at suge løs på smøgen.

Ifølge mobilselskabet Orange i England har rygeforbuddet på den anden side af Nordsøen betydet en stigning i antallet af sendte sms’er.

Orange registrerede 7,5 millioner flere sms’er i de to uger efter det engelske rygeforbud trådte i kraft den 1. juli, og mobilgiganten mener selv, at den direkte årsag til stigningen er rygeforbuddet.

Spørgsmålet er naturligvis, om ikke andre faktorer også har spillet ind på den øgede tasten på mobilknapperne blandt Oranges 17 millioner abonnenter.

Uanset hvad er det sikkert, at det da i hvert fald er oplagt med de små tekstbeskeder, når man skal fordrive tiden, så måske har de danske mobilselskaber glædet sig til, at rygeforbuddet træder i kraft.

Hvis man vil spare på sms’erne, og i det hele taget undgå at blive "sendt udenfor døren", kan man jo holde op med at ryge. Her er 25 ekstreme måder at stoppe med smøgerne på:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere