Sådan videresender du automatisk dine mails

Vil du skifte din primære mailadresse ud med en ny og undgå at skulle tjekke den gamle konto løbende for eventuelle nye mail? Så kan du få alle mail til din gamle konto videresendt til den nye - helt automatisk. Se her hvordan du gør.

Der kan være forskellige årsager til, at det er en god ide at få alle indkommende mail videresendt automatisk fra en mailadresse til en anden.

Det kan være, fordi du har oprettet en helt ny mailadresse og ikke vil risikere, at eventuelle vigtige mail, der bliver sendt til din gamle mailadresse, bliver glemt.

Det kan også være, at din mailkonto er så proppet, og du ikke vil slette dine mail, at du føler dig tvunget til at oprette en ny. Så kan du stadig bruge din gamle mailadresse, men alle mail bliver bare videresendt til din nye konto.

Men hvordan er det så lige, man sørger for, at alle nye mail bliver videresendt helt automatisk? Her kan du se, hvordan du gør, hvis du har enten en Hotmail- eller en Gmail-konto.

Hotmail

Gå ind i din konto og klik på 'Indstillinger' og på 'Flere indstillinger'. Her skal du vælge 'Videresend e-mail til en anden e-mail-konto'.

Vælg 'Videresend e-mailen til en anden e-mail-konto' og indtast den nye mailadresse, som dine mail skal videresendes til. Klik på 'Gem'.

Bemærk, at alle videresendte mail bliver slettet fra mailkontoen, og at du skal logge ind på den gamle konto minimum hver 120. dag, ellers bliver kontoen slettet.

Gmail

Gå ind i din konto og klik på 'indstillinger' og klik på 'Videresendelse og POP/IMAP'.

Vælg 'Videresend en kopi af indgående e-mails til…' og indtast den mailadresse, som dine mail skal videresendes til.

Vælg om der skal beholdes en kopi af hver mail i indbakken, om kopien skal arkiveres, eller om den skal slettes.

Klik på 'Gem ændringer'.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere