Få ugenumre i Google Kalender

Google Kalender er et glimrende værktøj til at holde styr på aftaler og arrangementer, men kalenderen glimrer også ved sit fravær af ugenumre. Græd ikke længere - her kan du se, hvordan du får ugenumre i din Google Kalender.

"Jeg vil gerne have ferie i uge 31, 32 og 33," bliver der sagt på mange arbejdspladser til foråret, men medmindre man har autistiske evner, ved man ikke præcis, hvilke datoer der egentlig er tale om.

Man kan straks kaste sig over sin Mayland-kalender og finde ud af det, men har man taget skridtet videre og skiftet papirkalenderen ud med en elektronisk som Google Kalender, så opstår problemet, for i Google Kalender er der ingen ugenumre.

Nu skulle man nødigt tvinges tilbage til de gammeldags kalendre, så heldigvis kan man tilføje ugenumre til sin Google Kalender.

Du tilføjer dem ved at importere en kalender, der viser ugenumrene. Det foregår meget enkelt ved, at du klikker ind på denne webside, hvor du øverst kan vælge om din kalender starter om søndagen eller mandagen. Derefter klikker du på 'Add it to my calendar!', og til sidst skal du godkende det i din kalender.

Det er en svensk fyr, der står bag ideen, der i praksis lægger tilføjelsen som en ekstra kalender i din egen.

Der er dog ingen garantier for, at løsningen altid vil virke perfekt, men så længe den fungerer, kan man kun være tilfreds.

Har du en bedre løsning, så send en mail til: tip@pcworld.dk

Opdateret
Flere læsere har skrevet til os, at der findes en anden løsning for at få ugenumre. I Google Kalender vælger du 'Indstillinger' og her vælges så 'kalendere' og 'tilføj kalender'. Søg efter 'ugenumre', og så kommer der flere muligheder. Vælg og tryk på 'Tilføj kalender' og så har du fået ugenumre i Google Kalender.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere