Download: Lap sikkerhedshuller på computeren med Secunia

Hackere udnytter oftere og oftere sikkerhedshuller på computeren, derfor er det vigtigt at have opdateret alle programmer. Med danske Secunia kan du få skannet computeren for sikkerhedshuller og lappe dem bagefter. Hent programmet her.

Den første beta-version fra Secunia var klar for 17 måneder siden, og siden da har folkene bag Secunia PSI v.1.0 arbejdet på den endelige version.

Nu - 800.000 beta-brugere senere - kan den færdige udgave hentes kvit og frit.

Secunia Personal Software Inspector er en gratis hjælp til at holde din computer opdateret og sikker.

I stedet for at du selv skal tjekke om dine programmer er up-to-date, skanner Secunia din pc og giver dig mulighed for at hente eventuelle sikkerhedsopdateringer.

Secunia fås på dansk, og du kan vælge mellem to forskellige brugergrænseflader.

I 'Simpel', der er målrettet de knap så tekniske brugere, kan du groft sagt kun skanne og opdatere din pc, mens du i 'Avanceret' har lidt flere muligheder - for eksempel opsætning af programmet og mulighed for at se flere detaljer.

Når du har skannet din computer, får du en liste over manglende opdateringer, som du så i de fleste tilfælde kan hente med få klik.

Du kan downloade Secunia her.

Husk, at du kan gøre din computerbaggrund mere personlig med programmet Desktop Takeover. Hent det her.

Besøg også resten af vores omfattende Download-Sektion.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere