Download: Styr Facebook, Messenger og Gmail fra samme sted

Har du altid et hav af vinduer åbne til Facebook, webmail, LinkedIn og måske Twitter - for slet ikke at nævne åbne Messenger-vinduer, der kører? Så hent Digsby og saml alle dine tjenester samme sted - og få nem adgang til dem.

Hvis du er hardcore-bruger af mail, Messenger, Facebook og måske endda Twitter, så ved du, at det kan være lidt uoverskueligt at have alle tjenesterne åbne samtidig.

Men hvis du gerne vil have dem kørende, så kan du bruge Digsby, der er et program, der samler alle dine kommunikations/sociale tjenester et samlet sted.

Digsby kan huse webmails som Gmail, Yahoo og Hotmail, sociale sider som Facebook, MySpace, Twitter og LinkedIn, og chat som Windows Live Messenger, Yahoo Messenger og Google Chat.

Du vælger selv alle de tjenester, Digsby skal rumme, og derefter har du nem adgang til dem alle. Digsby kræver naturligvis de respektive brugernavne og kodeord.

Nyt på Facebook

Digsby ligger i systembakken, hvor du med et dobbeltklik kan få din "Buddy list" frem. Den viser en oversigt over alle tjenesterne, og holder du musen over din webmail for eksempel, kan du se, om der er kommet en ny, ligesom du kan se seneste nyt på Facebook, hvis du holder musen over der.

Dobbeltklikker du på en af tjenesterne, åbner den op i din browser, og du kan også se seneste nyt via forskellige ikoner, der ligger i systembakken.

Digsby fungerer glimrende som Messenger-alternativ, hvor du naturligvis har alle dine kontakter - præcis som hvis det var Live Messenger, du sad med.

Du kan downloade Digsby her.

Husk, at du kan få blærede genvej på skrivebordet med StandaloneStack - hent programmet her.

Besøg også resten af vores omfattende Download-Sektion.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere