Prøv smarte finter til Google

Ligesom din Gmail-konto rummer mange, mange flere muligheder, end du sikkert er klar over, så kan du også meget mere end bare at foretage en almindelig søgning i Google. Her er nogle smarte tips.

Google er fuld af overraskelser, som vi også skrev om i artiklen '10 ting du også kan med Google'.

Men søgetjenesten rummer flere små tips og fifs. Her er fem idéer til anderledes eller bedre søgning:

Sikker surf eller forældrekontrol

Vil du styre, hvilke søgeresultater der må dukke op, så klik på ‘Indstillinger' ved siden af søgeboksen, og ud for 'Filtrering med Beskyttet søgning' vælger du det niveau, der passer dig.

Bestemte filtyper

Er du på jagt efter en bestemt filtype - for eksempel doc eller PDF - så skriv filtypen efter dit søgeord, og så vil du få resultater med den filtype.

Søgeresultater på et kort

Skal du finde en restaurant i lokalområdet eller måske den nærmeste Føtex, så skriv søgeordet efterfulgt af bynavnet - for eksempel 'kinesisk københavn' - så får du en række resultater placeret på et kort.

Følg dit yndlings fodboldhold

Følg dit udenlandske favorithold via Google. Er du fan af en klub i den bedste række i England, Frankrig, Tyskland, Spanien, Holland eller Italien, så skriv klubnavnet og søg. Over søgeresultaterne kan du se resultatet fra klubbens seneste kamp, og hvem de skal møde næste gang.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere