Artikel top billede

Nu kan du købe dit eget toplevel-domæne

Internetorganisationen Icann har vedtaget, at der skal åbnes for nye toplevel-domæner. Se mulighederne her.

Læs også:

Nye topdomæner kan give dig problemer

Der har været talt om de såkaldte toplevel-domæner i årevis, og nu skulle det være ganske vist, at du snart kan få fingrene i et af dem.

På et møde i Singapore har Icann netop besluttet at åbne for toplevel-domænerne, så det eksempelvis bliver muligt at købe .computerworld eller .carlsberg

13 af Icann-bestyrelsesmedlemmerne stemte for, mens en var imod og to undlod at stemme.

"Icann har åbnet for, at internettets navnesystem kan sætte den menneskelige fantasi fri," lyder det på internetorganisationens hjemmeside.

"Nye topdomæner vil ændre måden, folk finder information på internettet på, og hvordan virksomheder planlægger og strukturerer deres online-tilstedeværelse."

"Internet-adresser vil kunne ende på stort set ethvert ord på ethvert sprog, hvilket giver organisationer fra hele verden mulighed for at markedsføre deres brand, produkter, community eller sag på nye og innovative måder.

Danske Difo, der står bag DK Hostmaster, har tidligere udtrykt skepsis over for de nye toplevel-domæner. Læs deres reaktion på Icann-beslutningen her.

Læs også:

Nye topdomæner kan give dig problemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere