Download: Kør Android-apps på Windows

Savner du at køre dine Android-apps på Windows? Det er faktisk muligt - og både smart, nemt og flot. Læs her hvordan.

Download: Kør Android-apps på Windows

Har du nogensinde godt kunnet tænke dig at køre dine Android-apps på din Windows-pc?

Det er faktisk muligt med det gratis program Bluestacks, der virker overraskende godt for et program, der stadig befinder sig på betastadiet.

For at komme i gang skal du hente programmet her. Når det er installeret, har du mulighed for at synkronisere med din Android-smartphone, så de apps, du bruger på din smartphone, efterfølgende også kan bruges på din computer.

Enkelte har haft problemer med installationen, der stopper undervejs, men det skyldes, at installationen skal køres med administratorrettigheder. Bruger du Windows 7, skal du derfor højreklikke på installationsfilen og vælge "Kør som administrator".

Undervejs i installationen kan du vælge dansk sprogmulighed. Du skal også acceptere at installere det såkaldte Bluestack Cloud Connect på din Android-smartphone.

Android-skrivebord i Windows

Når du til vejs ende, får du et smart og overskueligt "skrivebord", hvor der følger en del apps med, ligesom du kan hente de apps ind, du allerede har på din smartphone, eller tilføje helt nye på computeren.

De fleste apps, vi har prøvet, fungerer ganske udmærket, men enkelte har også mindre problemer. Eksempelvis kører visse apps i "telefonformat" midt på skærmen.

Vi har også oplevet lidt problemer med understøttelsen af dansk tastatur, som forhåbentlig bliver rettet i den endelige version. Og så skal du naturligvis huske, at apps, der bruger GPS, kortfunktion og lignende, der er afhængigt af 3G-netværket, som udgangspunkt ikke fungerer.

For et program på betastadiet er der dog tale om en meget interessant løsning, der formår at gøre en Android-emulator lettilgængelig og brugervenlig.

Hvis du vil se en demonstration af, hvordan Bluestacks virker, kan du kaste dig over YouTube-klippet herunder:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere