Download: Få fuld kontrol over din skrivebordsgnaver

X-Mouse Button Control giver dig mulighed for at tilpasse, hvad der skal ske, når du klikker med musen. Vil du automatisk foretage dobbeltklik, når du klikker på scroll-hjulet? Alle muligheder er åbne med dette gratis program.

Download: Få fuld kontrol over din skrivebordsgnaver

I dagligdagen klikker vi ustandseligt på venstre museknap, og lejlighedsvist også den højre. Men hvad med den midterste museknap?

Ja, du læste rigtigt. Scroll-hjulet kan ikke kun scrolle, du kan også klikke på knappen. Klikker du på scrollhjulet og holder knappen nede, kan du nemlig scrolle op, ned og til siden i din browser blot ved at flytte musen.

Kan du se det smarte i at udvide musens funktionalitet, og vil du gerne selv kunne bestemme, præcist hvad der sker, når du klikker på en given museknap, kan du med fordel prøve det gratis X-Mouse Button Control.

Programmet lader dig skræddersy brugen af hver enkelt museknap, præcist som du ønsker, så du eksempelvis kan spare museklik.

Du kan for eksempel tildele den midterste museknap en funktion, så den automatisk dobbeltklikker, når du blot klikker en enkelt gang.

X-Mouse Button Control opsnapper kort og godt alle dine klik og instruerer Windows i at udføre den opgave, du har tildelt knappen.

Hent programmet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere