Artikel top billede

Oracle udsender 14 rettelser og lukker alvorlige huller

Adskillige af rettelserne i Oracles Critical Patch Update for juni lukker meget alvorlige sårbarheder.

Læs også:

Microsoft på vej med kæmpe-rettelse til din pc

Computerworld News Service: Oracle vil tirsdag udsende 14 rettelser af Java SE, heriblandt adskillige med den højeste risikovurdering under frameworket CVSS (common vulnerability scoring system), oplyser Oracle på sit website.

"På grund af risikoen ved et succesfuldt angreb anbefaler Oracle kraftigt sine kunder at installere rettelser fra Critical Patch Update så hurtigt som muligt," fremhæver Oracle.

Disse rettelser er af sårbarheder i et antal forskellige produkter heriblandt JDK og JRE 7 Update 4 og tidligere, JDK og JRE 6 Update 32 og tidligere samt JavaFX version 2.1 og tidligere, oplyser Oracle.

12 af de 14 rettelser kan udnyttes via fjernadgang uden brugernavn eller kodeord, advarer selskabet. Flere af sårbarhederne har en såkaldt base score i CVSS-frameworket på 10.0, hvilket er den højeste, der findes.

Oracle udsender hvert kvartal rettelser til Java SE, hvilket foregår efter en anden tidsplan end udsendelsen af rettelser til selskabets andre applikationer og middleware-produkter.

Den forrige Critical Patch Update af Java SE blev udsendt i februar og indeholdte ligeledes 14 rettelser.

Oversat af Thomas Bøndergaard.

Læs også:

Microsoft på vej med kæmpe-rettelse til din pc
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere