Artikel top billede

Denne gratis app kan samle alle dine filer

Her er en app, der samler og afspiller alle dine filer, uanset hvilken sky de ligger i.

Læs også:
Her er årets bedste apps til Android og iPhone

Rødglødende app-butikker: Her er de mest succesfulde

Fra strømlignet it-firma til familievenlig arbejdsplads

Firmaet Readdle har skabt en ret smart app, der samler alle former for indhold fra forskellige cloud-tjenester, uanset om det er lagret i Dropbox, Google Drive eller Icloud.

Den gratis iPad-applikationen, der er blevet døbt Documents, giver således adgang til alle dine data, uanset hvilken sky de befinder sig i, hvilket gør livet lettere i disse cloud-dage, hvor man ofte få spredt filerne på en stribe leverandøere.

Også ftp

Documents understøtter alt fra Dropbox over Icloud til private ftp-servere, og programmet har indbyggede funktioner til at læse filer og håndtere digitale bøger, pdf-filer, billeder, musik og film.

Derved kan applikationen bruges som medie-center for hele paletten af tjenester og filformater.

Det skriver Computerworlds svenske søsterside.

I videoen kan du få en forsmag på, hvad du kan bruge Documents til.

Hvis du ikke er vild med Documents, er der alternativer i form af eksempelvis eksempelvis Cloudmagic.

Læs også:
Her er årets bedste apps til Android og iPhone

Rødglødende app-butikker: Her er de mest succesfulde

Fra strømlignet it-firma til familievenlig arbejdsplads
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.