Artikel top billede

I morgen lukker Microsoft kritiske huller i dine programmer

Nu lukker Microsoft en stribe kritiske huller i blandt andet browser og post-klient. Se hvilke programmer, der får en omgang virtuel gaffa-tape denne gang.

Microsofts månedlige tirsdagsopdateringer kommer i morgen.

Denne gang består pakken af 14 opdateringer, der lukker fire kritiske sårbarheder, og ti, der er kategoriseret som vigtige.

Der er kritiske rettelser til Internet Explorer (IE), Windows, Office og SharePoint.

Gaffa til Outlook

IE-lappen henvender sig til alle versioner af browseren fra den pensionsramte version 6 til IE10.

Internet Explorer er således blevet lappet i samtlige tirsdags-pakker i år.

Også din digitale postkasse får en omgang virtuel gaffa-tape.

Outlook 2007 og 2010, det vil sige e-mail-klienterne i de to populære Office-pakker, der bærer samme tal-endelse, lappes.

Fejl i Office-produkter er potentielt et stort problem, og de rangerer i kategorien kritisk.

De øvrige kritiske rettelser henvender sig mod Windows XP og Windows Server 2003 samt mod en fejl i SharePoint Server 2007, 2010 og 2013 og i Office Web Apps 2010.

Microsoft viser således stadig forpligtigelse og arrangement over for XP-brugerne, selv om produktet er på vej ud af support-cirkulation.

Opdateringerne kommer tirsdag den 10. september.

Læs også:
Windows XP-support stopper: Det kan du vente dig

Dansk region: Nu skal Windows XP ud

Denne hardware giver XP dødsstødet

Office bliver den næste sikkerhedsbombe fra Microsoft
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.